Shortlease BMW

Wij helpen je graag
+17
X
Dave

Na 17 jaar in de horeca te hebben gewerkt, ben ik in 2019 begonnen in de automotive branche. Ik vind het leuk om samen met de klant te zoeken naar de best passende oplossing. Service gerichtheid, snelheid en eerlijke communicatie heb ik hoog in het vaandel staan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Bram

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Johanna

Al sinds jongs af aan ben ik een echte autoliefhebber. Sinds 1,5 jaar werk ik met veel plezier als senior marketeer bij Shortleaseland. Waar ik mijn kennis van marketing kan combineren met mijn passie voor auto’s.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Voertuigvorm
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Zoeken
Actie auto
Automaat

BMW X2

SUV

vanaf € 959 p.m
Automaat

BMW X1

SUV

vanaf € 959 p.m
Automaat

BMW X3

SUV

vanaf € 1.359 p.m
Automaat

BMW X5

SUV

vanaf € 2.309 p.m
  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers
  • Binnen 5 min een offerte

Meer lezen over shortlease

BMW SUV Shortlease voor jouw bedrijf

Shortleaseland biedt jou de mogelijkheid om te kiezen voor een BMW SUV shortlease, een flexibele leasevorm die perfect aansluit bij jouw dynamische levensstijl. Of je nu gaat voor een compacte BMW SUV of een model met meer ruimte en luxe, onze shortlease geeft je de flexibiliteit die je zoekt in een voertuig.  

De voordelen van BMW SUV shortlease

Een BMW SUV shortleasen biedt meerdere voordelen. Ten eerste biedt het de vrijheid om een contract op korte termijn aan te gaan, ideaal voor wanneer je behoefte hebt aan een auto voor een bepaalde periode. Daarnaast kun je profiteren van alle voordelen van het leasen. Dit houdt in dat onderhoud, verzekering en wegenbelasting in de prijs inbegrepen is. Dit alles zonder de lange verplichtingen van een traditioneel leasecontract.  

Waarom een BMW SUV de perfecte keuze is

Een BMW SUV, of Sports Utility Vehicle, biedt het beste van twee werelden: de ruimte en het comfort van een grote auto gecombineerd met de wendbaarheid en prestaties van een kleinere auto. Dit maakt de BMW SUV een ideale keuze voor jou, of je nu vaak op pad bent, lange afstanden moet afleggen of gewoon geniet van het comfort dat een BMW SUV biedt. Een BMW SUV biedt de betrouwbaarheid en functionaliteit die je nodig hebt.

BMW SUV's bij Shortleaseland: ruime keuze en flexibiliteit

Bij Shortleaseland hebben we een uitgebreid aanbod aan BMW SUV’s beschikbaar voor shortlease. Ons assortiment omvat diverse modellen, zodat er altijd een BMW SUV is die voldoet aan jouw wensen. Van stijlvolle en compacte modellen tot ruime en luxueuze BMW SUV's, ons aanbod biedt voor ieder wat wils.  

Kostenbesparing met BMW SUV shortlease

Shortleasen van een BMW SUV kan ook een kosteneffectieve keuze zijn. Door de flexibele aard van shortlease vermijd je langdurige financiële verplichtingen. Bij Shortleaseland kun je een shortlease contract voor minimaal 1 tot maximaal 24 maanden afsluiten. Bovendien zijn de maandelijkse kosten inclusief onderhoud en reparaties, waardoor je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.  

BMW SUV Shortlease voor zowel starters als MKB'ers

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde zakelijke professional, BMW SUV shortlease biedt de flexibiliteit en efficiëntie die past bij jouw bedrijf. Met de mogelijkheid om de leaseperiode aan te passen aan jouw behoeften, biedt BMW SUV shortlease een oplossing die meegroeit met jouw onderneming.  

Gemak en service bij BMW SUV shortlease

Kiezen voor een BMW SUV via shortlease bij Shortleaseland betekent ook kiezen voor gemak en uitstekende service. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van het leaseproces, zodat je snel de weg op kunt met jouw gekozen BMW SUV. Onze lease adviseurs staat altijd klaar om je te ondersteunen bij vragen of specifieke wensen. Neem direct contact op.  

Conclusie

Een BMW SUV shortleasen bij Shortleaseland is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, comfortabele en efficiënte manier van rijden. Ontdek ons gevarieerde aanbod aan BMW SUV's en vind het voertuig dat perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl. Kies voor het gemak en de voordelen van BMW SUV shortlease en geniet van elke rit.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?