Shortlease Bedrijfswagen

Wij helpen je graag
+17
X
Cem

Vanaf een jonge leeftijd ben ik al gefascineerd door auto's en motoren. Mijn hart heeft zich volledig hieraan verbonden. Het is echt prachtig om je passie te kunnen delen met anderen. Ik sta graag klaar om samen met jou na te denken over de meest optimale oplossing.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Jelle

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Johanna

Al sinds jongs af aan ben ik een echte autoliefhebber. Sinds 1,5 jaar werk ik met veel plezier als senior marketeer bij Shortleaseland. Waar ik mijn kennis van marketing kan combineren met mijn passie voor auto’s.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Voertuigvorm
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Zoeken
Actie auto's

Citroën Berlingo

L1H1

vanaf € 549 p.m

Opel Combo

L1H1

vanaf € 549 p.m

Ford Transit Connect

L1

vanaf € 549 p.m

Ford Transit Connect

L1

vanaf € 549 p.m

Opel Combo

L1H1

vanaf € 549 p.m

Renault Kangoo

L1H1

vanaf € 569 p.m

Renault Kangoo

L1H1

vanaf € 569 p.m

Citroën Berlingo

XL

vanaf € 569 p.m

Ford Transit Connect

L2

vanaf € 569 p.m

Opel Combo

L2H1

vanaf € 569 p.m

Ford Transit Connect

L2

vanaf € 569 p.m

Opel Combo

L2H1

vanaf € 569 p.m
  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers
  • Binnen 5 min een offerte

Meer lezen over shortlease

Alles over shortlease bedrijfswagens

In een dynamische zakelijke wereld is de behoefte aan flexibele mobiliteitsoplossingen enorm belangrijk. Shortlease bedrijfswagens bieden die flexibiliteit en gemak, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel grote als kleine ondernemingen. Deze vorm van leasen maakt het mogelijk om voor korte periodes, variërend van een maand tot een jaar, een bedrijfswagen te gebruiken. Het is de perfecte oplossing voor bedrijven die te maken hebben met seizoensgebonden behoeften, project gebaseerd werk of die simpelweg niet gebonden willen zijn aan langdurige financiële verplichtingen.  

Voordelen van shortlease voor jouw onderneming

Shortlease voor bedrijfswagens biedt tal van voordelen voor zakelijke gebruikers. Het biedt de flexibiliteit om de leaseperiode aan te passen aan jouw zakelijke behoeften, zonder de lange-termijn verplichtingen van traditionele leasecontracten. Bij shortlease kies je een bedrijfswagen die past bij jouw zakelijke vereisten, met leaseperioden die variëren van één maand tot 24 maanden. De prijs is inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting, waardoor het een zorgeloze oplossing is voor ondernemers. Dit maakt shortlease van bedrijfswagens een ideale optie voor bedrijven die behoefte hebben aan een tijdelijk uitgebreid wagenpark of die de bedrijfsauto's willen aanpassen aan de veranderende behoeften van hun onderneming.  

Kies de perfecte bedrijfswagen voor jouw bedrijf

  Ons assortiment van beschikbare shortlease bedrijfswagens is zeer divers. Of je nu een compacte bedrijfswagens voor snelle stadsritten nodig hebt of een ruime bestelwagen voor het vervoer van goederen, de juiste bedrijfswagen staat klaar. Bij het selecteren van de juiste shortlease bedrijfswagen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het doel van de auto, het verwachte aantal kilometers en de voorkeur voor brandstoftype.  

Kostenbeheersing en budgettering voor elk bedrijf

Shortlease bedrijfswagens zijn flexibel in te zetten en daarmee ideaal om aan jouw specifieke zakelijke behoeften te voldoen. Zonder de lange-termijn verplichting van traditionele leasecontracten, kun je jouw wagenpark gemakkelijk aanpassen aan de veranderende eisen van jouw bedrijf. Dit biedt een unieke mogelijkheid om kosten te besparen en tegelijkertijd te beschikken over een betrouwbaar en representatief wagenpark. Een van de grootste voordelen van een bedrijfswagen shortleasen is de mogelijkheid om de kosten effectief te beheren. De leaseprijs omvat alle kosten die normaal gesproken bij het gebruik van een voertuig komen kijken, zoals onderhoud, verzekering en belastingen. Dit maakt het eenvoudiger om te budgetteren en onverwachte uitgaven te vermijden.  

Persoonlijke service en ondersteuning

Vanaf het moment dat je op zoek bent tot het moment dat je in één van onze shortlease bedrijfswagens rijdt, kun je rekenen op uitgebreide service en ondersteuning. Wij adviseren graag bij het kiezen van de juiste shortlease opties en type bedrijfswagen, neem direct contact op. Daarnaast omvat shortlease regulier onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer indien nodig, zodat jouw bedrijf altijd in beweging blijft. Onze leaseadviseurs van shortlease bedrijfswagens staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste voertuigen voor jouw bedrijf.  

Conclusie

Shortlease van bedrijfswagens biedt een flexibele, kosteneffectieve oplossing voor jouw mobiliteitsbehoeften. Met de mogelijkheid om de leaseperiode aan jouw projecten aan te passen, duidelijke kosten en een breed scala aan beschikbare bedrijfswagens, is het een ideale keuze voor moderne ondernemingen die behoefte hebben aan flexibiliteit en controle over hun wagenpark. Kies vandaag nog de shortlease oplossing die bij jouw bedrijf past. En ervaar de vrijheid en flexibiliteit om jouw bedrijfswagenpark precies aan te passen aan de behoeften van uw onderneming.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?