Shortleaseland is uniek mede door het eigen acceptatiebeleid. Banken en financiële instellingen geven moeilijker financieringen af, wat weer als gevolg heeft dat veel starters en zzp’ers niet kunnen voldoen aan hun mobiliteitsbehoefte. Shortleaseland heeft een soepele acceptatie, waardoor de kans groot is dat we je toch op weg kunnen helpen. 

Starters & zzp’ers

Voor starters en zzp’ers kan het erg moeilijk zijn om de juiste leasemaatschappij te vinden. Vaak is er nog geen zekerheid opgebouwd, kunnen er (nog) geen cijfers getoond worden of is je bedrijf te jong, wat voor veel leasemaatschappijen een reden is om de aanvraag te weigeren. Bij Shortleaseland vinden we dat iedere ondernemer moet kunnen beschikken over de juiste auto. Om deze reden kijken wij naar je persoonlijke situatie en adviseren we op basis van jouw situatie de best passende mobiliteitsoplossingen.

Leasen met negatieve BKR-registratie

Bij veel leasemaatschappijen wordt jouw financiële situatie beoordeeld voordat je een auto kunt gaan leasen. Een negatieve BKR-registratie kan er dus voor zorgen dat je aanvraag geweigerd wordt. Bij Shortleaseland snappen we dat je als ondernemer soms voor moeilijke uitdagingen komt te staan, die kunnen leiden tot een negatieve BKR-notering. Daarom focussen wij niet op cijfers en kijken we naar het vertrouwen dat we in jou en jouw onderneming hebben.

Shortleasen voor koeriers

Ook voor koeriers is het belangrijk om in het bezit te zijn van een goede, betrouwbare en comfortabele bedrijfswagen. Shortleaseland wilt alle ondernemers graag op weg helpen, dus ook koeriers. We hebben diverse bedrijfswagens in ons aanbod die geschikt zijn voor koeriers. Wel gelden er speciale voorwaarden voor koeriers. Wil jij graag als koerier bij Shortleaseland een bedrijfswagen leasen? Lees dan hier alle voorwaarden.

 • Waarom kan ik wel bij Shortleaseland leasen, maar niet bij andere maatschappijen?

  Bij veel leasemaatschappijen moet je een verplichting voor de lange termijn aangaan. Hierdoor worden de financiële risico’s hoger, waardoor jaarcijfers en andere financiële cijfers vaak gevraagd worden. Bij Shortleaseland ga je een overeenkomst voor minimaal 1 en maximaal 12 maanden aan, waarna het contract maandelijks opzegbaar is. Om deze reden vragen wij niet om jouw jaarcijfers, maar beoordelen we je op het vertrouwen dat we in jou en jouw onderneming hebben.

 • Welke gegevens moet ik verstrekken?

  Voor een aanvraag hebben we jouw persoonsgegevens nodig, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Dit betekent dat we in ieder geval je naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig hebben. 

 • Mag er iemand anders in mijn leaseauto rijden?

  Er mag iemand anders in jouw auto rijden, dit is bij Shortleaseland geen enkel probleem. Wel ontvangen wij graag een kopie van een geldig rijbewijs van de bestuurder, zodat wij deze kunnen toevoegen aan jouw dossier.

 • Hoe snel kan een auto of bedrijfswagen geleverd worden?

  Het grote voordeel van Shortleaseland is dat we ruim 500 voertuigen op voorraad hebben staan. Dit betekent dat een auto of bedrijfswagen meestal binnen 24 uur al opgehaald kan worden of bij je thuis kan worden bezorgd.

De voordelen van leasen bij Shortleaseland

 • Soepele acceptatie, geen jaarcijfers of bankgaranties nodig
 • Flexibele leasecontracten
 • Altijd op basis van full operational lease (incl. onderhoud, pechhulp & verzekeringen)
 • Keuze uit onze ruime voorraad nieuwe auto’s
 • Binnen 24 uur rijden

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?