Thuisuiteten.nl bezorgt duizenden maaltijden per week met shortlease auto’s
Thuisuiteten.nl bezorgt duizenden maaltijden per week met shortlease auto’s

Thuisuiteten.nl bezorgt duizenden maaltijden per week met shortlease auto’s

Thuisuiteten.nl werkt sinds september 2020 naar volle tevredenheid samen met Shortleaseland. Momenteel shortleasen ze maar liefst 54 auto’s. Dit zijn diverse modellen en uitvoeringen van een Citroën C1 tot een Bakwagen. Dit laat maar zien dat we niet alleen flexibel zijn in looptijd maar ook in het meedenken van de invulling van het complete wagenpark van Thuisuiteten.nl. De logistiek van Thuisuiteten.nl is enorm belangrijk daar ze flexibel moeten kunnen op- en afschalen.

In september 2020 zijn ze begonnen met 1 bakwagen, in december 2020 reden ze 12 auto’s en na de evaluatie van januari dit jaar is dit snel opgelopen tot de 54 auto’s van nu. Snelle en correcte communicatie tussen Shortleaseland en Thuisuiteten.nl is het recept van deze mooie samenwerking.

Over Thuisuiteten.nl

Thuis uit Eten is een initiatief van Brands Love People: een marketing- & reclameadviesbureau dat onvergetelijke momenten creëert. Vaak is goed gezelschap en goed eten daar een belangrijk onderdeel van. Met het platform thuisuiteten.nl stimuleren ze het creëren van onvergetelijke momenten thuis. Dat doen ze door de allerlekkerste gerechten van de beste restaurants thuis te bezorgen. In stijl; in lijn met de hoogwaardige kwaliteit van de deelnemende gastronomische restaurants.

Dennis

Als Manager Logistiek & Distributie bij Thuisuiteten.nl heb ik veel contact met Shortleaseland over de lease voor ons grote wagenpark. Dave en zijn team zijn enorm flexibel, schakelen snel, denken met je mee over oplossingen en hebben klantvriendelijkheid zeker hoog op de lijst staan. Ik doe enorm graag zaken met ze!

Een flexibel wagenpark voor uw bedrijf

Bent u zelf ook op zoek naar een flexibel wagenpark? Wij denken graag met u mee over uw mobiliteitsvraagstuk! Neem contact met ons op en wie weer staan uw auto’s er net zo bij als die van Thuisuiteten.nl.

Waarom kiezen wagenparkbeheerders voor ons?

  • Acceptatie binnen één uur: direct rijden
  • Één vaste contactpersoon
  • Levering door heel Nederland
  • Inzicht in ritregistratie en rijgedrag van de bestuurders
  • Direct vervangend vervoer
  • Ideaal voor de tijdelijke invulling van uw mobiliteitsbehoeften
Categorieën
Shortlease Audi E-Tron
Shortlease Audi E-Tron
Vanaf 1.359,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Skoda Kamiq
Shortlease Skoda Kamiq
Vanaf 659,- p/mnd
SUV
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?