Tijdelijke leaseauto

Shortlease BMW 5 serie
Vanaf 1.609,- p/mnd
Sedan
Automaat
excl. BTW
Shortlease BMW 3 serie
Vanaf 1.309,- p/mnd
Sedan
Automaat
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L3H2
Vanaf 759,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Sprinter L2H2
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Een tijdelijke lease auto nodig of tijdelijk een auto huren?

Als ondernemer of mkb’er heeft u soms een tijdelijke auto nodig. Omdat u zelf voor een tijdelijke klus veel op pad moet, of omdat u een medewerker voor een korte periode van een auto wilt voorzien. Shortlease is dan een aantrekkelijke optie. Het heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Shortlease is goedkoper dan huren en flexibeler dan een meerjarig leasecontract
  • U kiest bij shortlease uw auto zelf uit, terwijl u bij huur alleen kunt kiezen voor een categorie
  • De borg die u betaalt is veel lager

Shortleaseland zorgt er daarnaast voor dat u snel achter het stuur van uw tijdelijke lease auto kruipt. Met veel verschillende merken en modellen op voorraad, is er altijd wel een auto die bij uw wensen aansluit. Ook als u kiest voor een luxe uitvoering of een grote bedrijfbus.

 

Tijdelijke lease auto voor een vast bedrag per maand

Als ondernemer is het belangrijk om flexibel te zijn. Het is prettig als uw auto net zo flexibel is als u. Daarom biedt Shortleaseland lease contracten voor het leasen van een tijdelijke auto. U sluit al een kortlopend leasecontract af voor een periode van één maand. Hierna zegt u het leasecontract eenvoudig weer op. Uiteraard kunt u ook langer shortleasen: tot wel 18 maanden. Gedurende de hele looptijd van uw shortleasecontract betaalt u een vast laag bedrag per maand. Met uitzondering van brandstof en boetes zijn alle kosten voor uw auto hierbij inbegrepen. 

 

Bezoek Shortleaseland voor een tijdelijke lease auto

Met een shortleaseauto kiest u voor de flexibiliteit en het zorgeloze karakter van leasen, zonder dat u lang vastzit aan een contract. Bent u op zoek naar tijdelijke auto voor uw bedrijf? Kies dan voor een shortlease contract van Shortleaseland. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?