Tijdelijke leaseauto

Shortlease Volkswagen Up
Vanaf 455,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease BMW X5
Vanaf 3.555,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Opel Combo L2
Vanaf 439,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L2H2
Vanaf 579,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Een tijdelijke leaseauto nodig of tijdelijk een auto huren?

Als ondernemer of mkb’er heeft u soms voor een korte periode een auto nodig. Omdat u zelf voor een tijdelijke klus veel op pad moet, of omdat u een medewerker voor een korte periode van een auto wilt voorzien. Shortlease is dan een aantrekkelijke optie. Het heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Shortlease is goedkoper dan huren en flexibeler dan een meerjarig leasecontract
  • U kiest bij shortlease uw auto zelf uit, terwijl u bij huur alleen kunt kiezen voor een categorie
  • De borg die u betaalt is veel lager

Shortleaseland zorgt er daarnaast voor dat u snel achter het stuur van uw tijdelijke leaseauto kruipt. Met veel verschillende merken en modellen op voorraad, is er altijd wel een auto die bij uw wensen aansluit. Ook als u kiest voor een luxe uitvoering of een grote bedrijfsbus.

Tijdelijke leaseauto voor een vast bedrag per maand

Als ondernemer is het belangrijk om flexibel te zijn. Het is prettig als uw auto net zo flexibel is als u. Daarom biedt Shortleaseland tijdelijke contracten voor het leasen van een auto. U sluit al een kortlopend leasecontract af voor een periode van één maand. Hierna zegt u het leasecontract eenvoudig weer op. Uiteraard kunt u ook langer shortleasen: tot wel 18 maanden. Gedurende de hele looptijd van uw shortleasecontract betaalt u een vast laag bedrag per maand. Met uitzondering van brandstof en boetes zijn alle kosten voor uw auto hierbij inbegrepen. 

Bezoek Shortleaseland voor een tijdelijke leaseauto

Met een shortleaseauto kiest u voor de flexibiliteit en het zorgeloze karakter van leasen, zonder dat u lang vastzit aan een contract. Bent u op zoek naar een auto om tijdelijk te leasen voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met Shortleaseland.