Een Volkswagen Golf shortlease bij Shortleaseland

Geïnteresseerd in een Volkswagen Golf shortlease? Dan zit je bij Shortleaseland helemaal goed. Wat ons bedrijf doet is namelijk een shortlease Volkswagen Golf aanbieden op maat. Wij regelen alles en kijken naar je wensen, eisen en rijgedrag. Zo kan ook jij straks de weg op met een nieuwe Volkswagen Golf die bij jou past. Tegenwoordig zie je steeds vaker de nieuwe modellen van Volkswagen Golf op de weg en dat is niet zonder reden. Het is namelijk een fantastische auto waar je mee gezien wilt worden. Ideaal voor de kortere ritjes, maar ook lange afstanden kunnen ermee gereden worden. Helemaal enthousiast geworden over een Volkswagen Golf shortleasen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.

Wat is het voordeel van shortleasen?

Wil je een Volkswagen Golf shortleasen? Dan kun je genieten van vele voordelen. Het eerste wat opvalt is dat je zelf kunt bepalen hoelang je de auto wilt gaan leasen. Dit kan al vanaf één hele maand. Onze shortlease contracten zijn heel flexibel. Flexibel in de zin dat wij niet moeilijk doen als er aanpassingen gemaakt moeten worden. Bij Shortleaseland ben je verzekerd dat je in de laatste modellen rijdt. Andere interessante voordelen zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Dat staat allemaal in het leasecontract en dat regelen wij.

Waarom kiezen voor Shortleaseland?

Natuurlijk kies je voor ons als je een Volkswagen Golf wilt gaan leasen. Het kan ook zijn dat je geen interesse hebt in een Volkswagen Golf. Geen probleem, want wij hebben een groot aanbod van 400 personen- en bedrijfsauto’s tot onze beschikking. Door dit grote aanbod kun je mooi een andere auto kiezen dan een Volkswagen Golf. Wanneer wij je leaseauto gaan onderhouden, kunnen wij zorgen voor een vervangende auto. Deze auto kan op een gewenste locatie worden afgeleverd tegen een kleine meerprijs. Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie. Wil je meer over de voordelen weten van het shortleasen van een Volkswagen Golf, bezoek dan eens onze over ons pagina.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?