Shortleaseland staat graag voor iedereen klaar. Zo kunnen particulieren, maar ook zakelijke klanten bij ons een auto shortleasen. Onze leaseadviseurs staan altijd voor je klaar en gaan samen met jou op zoek naar de opties die het beste bij jouw situatie passen.

Wij hebben van tevoren dan ook geen jaarcijfers nodig, maar kijken bij het beoordelen van een aanvraag naar het vertrouwen dat wij in jou en jouw onderneming hebben. Door het soepele acceptatiebeleid van Shortleaseland wordt bijna 95% van de aanvragen geaccepteerd.

Meest gekozen

Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 529 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 659 p.m

Shortlease voor particulieren

Heb je als particulier tijdelijk een auto nodig voor privégebruik? Bijvoorbeeld omdat je wilt testen of een elektrische auto misschien iets voor jou is? Dan ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres.

Bij Shortleaseland vind je een groot en divers aanbod, zodat er altijd iets voor je tussenzit. Daarnaast is het shortleasen van een auto erg flexibel, zitten vrijwel alle kosten inbegrepen in het maandelijkse bedrag en is het goedkoper dan het tijdelijk huren van een auto. 

Lees meer

Shortlease voor bedrijven

Een shortlease contract voor bedrijven is ideaal als je werkt aan een tijdelijk project of als je snel een auto nodig hebt om klanten op locatie te bezoeken. Bij Shortleaseland weten we daarnaast dat iedere ondernemer anders is en dus ook behoefte heeft aan een ander soort voertuig.

De één heeft een auto met een luxe uitstraling nodig, terwijl de ander behoefte heeft aan een goed uitgeruste bedrijfswagen met voldoende laadruimte. Voor ieder bedrijf biedt Shortleaseland een passende oplossing. 

Lees meer

Shortlease voor starters

Als startende ondernemer kan het lastig zijn om een goede leaseauto te vinden. Veel leasemaatschappijen weigeren namelijk starters, omdat zij nog geen jaarcijfers kunnen laten zien en nog geen zekerheid hebben opgebouwd. Bij Shortleaseland kijken we naar je persoonlijke situatie en kan je dus ook als starter een auto bij ons leasen.

Je bent altijd vrij om bij ons een aanvraag te doen en we vragen nooit om jouw jaarcijfers of bankgaranties. We willen je graag helpen om je nieuwe zakenrelaties in een representatieve auto te bezoeken.

Lees meer

Shortlease voor zzp’ers

Een shortlease contract sluit goed aan bij je behoeftes als zzp’er. Als zzp’er ga je vaak van klus naar klus en heb je dus ook vaak behoefte aan een ander voertuig.

Aangezien de shortlease contracten bij Shortleaseland voor kortere periodes zijn en daarnaast ook erg flexibel zijn, is shortleasen de ideale oplossing voor zzp’ers. Zo heb je de vrijheid om je contracten aan te passen naar wat je klus nodig heeft. 

Lees meer

Shortleaseland is er uiteraard ook voor alle wagenparkbeheerders en koeriers. Ben je geïnteresseerd in een van onze shortlease auto’s of wil je graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag snel de weg op. 

Mail ons

088 700 1888

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?