Voorloopauto

Shortlease Mercedes Benz C klasse
Vanaf 1.289,- p/mnd
Sedan
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Kia Niro
Vanaf 979,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Opel Vivaro L2H1
Vanaf 559,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Focus
Vanaf 799,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
incl. BTW

Voorloopauto nodig? Shortlease is de ideale oplossing

Heeft u een nieuwe auto besteld, maar duurt het nog even voor die geleverd wordt? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan tijdelijk vervoer. Om de tijd tot aan de levering van uw nieuwe auto prettig te overbruggen, regelt Shortleaseland graag een voorloopauto voor u. In deze wagen rijdt u comfortabel tot uw eigen auto binnen is. Omdat u de voorloopauto kunt shortleasen, bent u flexibel en voordelig uit. Bovendien heeft u keuze uit ruim 300 auto’s die bij ons op voorraad staan.

 

 

Waarom een voorloopauto leasen bij Shortleaseland?

Goed werk heeft tijd nodig. Gaat uw keuze voor een nieuwe auto uit naar een luxe model met veel accessoires? Dan is de kans groot dat u hier even op moet wachten. In de tussentijd wilt u wel mobiel blijven. Bij Shortleaseland helpen we u daarbij. Om de periode waarin u tijdelijk geen auto heeft te overbruggen, bieden we u een voorloopauto met een shortleasecontract aan. Is uw bestelde leaseauto bij ons binnen, dan levert u uw tijdelijke wagen in en zegt u het shortleasecontract eenvoudig op. Zo rijdt u, zelfs als u uw eigen auto nog niet heeft, rond in een representatieve bedrijfswagen. 

 

 

Ruime keuze in voorloopauto’s via shortlease

Shortleaseland heeft een groot aanbod auto’s beschikbaar. Samen met u kijken we welk model en merk tijdelijk voor u geschikt is. Op onze website vindt u de beschikbare auto’s. In combinatie met onze laagsteprijsgarantie is het shortleasen van een voorloopauto ook financieel een goede keuze. Nog vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers. Onze leaseadviseurs denken graag met u mee over een voorloopauto die bij uw wensen past. 

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?