Shortlease voor efficiënter wagenparkbeheer

Voor wie

Als mobiliteitsmanager of wagenparkbeheerder heeft u met regelmaat te maken met een plotselinge wisseling in de vraag naar auto’s. Ook detacheerders die projectmatig te werk gaan kunnen ineens meer of minder auto’s nodig hebben. Efficiënter beheer van het wagenpark betekent lagere kosten en de shortlease oplossingen van Shortleaseland helpen u dit doel te bereiken.

Shortlease is na de eerste maand namelijk per maand opzegbaar.
We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom

  • Per maand opzegbaar
  • Tot 40% goedkoper dan autoverhuurders
  • Laagste prijsgarantie voor alle categorieën
  • Direct vervangend vervoer, dus niet na 24 uur
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en schade
  • Nieuw - All-inclusive shortlease*

Shortlease oplossingen voor wagenparkbeheer

Een variërende behoefte aan mobiliteit is voor veel wagenparkbeheerders een van de grootste oorzaken van stilstand. Stilstand staat gelijk aan kosten en om die kosten te verlagen bent u als verantwoordelijke voor het wagenpark altijd op zoek naar efficiëntie. Shortlease is de oplossing voor deze behoefte naar flexibiliteit.

Of uw wagenpark nu uit enkele voertuigen of een volledige vloot bestaat, er is altijd een risico dat een auto onverwachts niet meer nodig is. Een werknemer kan van baan verwisselen, of een project kan ten einde lopen. Als wagenparkbeheerder wilt u dit voertuig natuurlijk niet op de parkeerplaats laten stilstaan. Met shortlease voor wagenparkbeheer is de overeenkomst zelfs per maand opzegbaar.

Shortleaseland is uw partner voor flexibele mobiliteitsbehoeftes tussen 2 en 12 maanden. Onze overeenkomsten zijn altijd per maand opzegbaar, daarmee minimaliseert u het risico van stilstand of afkoop. Wij beschikken permanent over een voorraad van 250 nieuwe en jong gebruikte voertuigen. Daarmee zijn wij in staat uw mobiliteitsbehoefte als wagenparkbeheerder te vervullen, maar kunnen wij ook garanderen dat wanneer u een voertuig nodig heeft, wij direct kunnen leveren.

Bovendien beschikt Shortleaseland nog steeds over een groot aantal personenauto's die ook voorlopig nog binnen de voorwaarden voor 14% bijtelling vallen. Uw medewerkers profiteren daar dus ook direct van. Onze accountmanagers informeren u hier graag over.

* Nieuw: all-inclusive Shortlease!

Nooit meer onverwachte kosten als gebruiksschades, poetskosten, administratiekosten, schadetaxatie, zomer/winterbanden, aftanken etc. U weet vooraf exact waar u aan toe bent!
Achteraf dus nooit meer discussie.
Informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.