ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Shortlease voor efficiënter wagenparkbeheer

Voor wie

Als mobilieitsmanager of wagenparkbeheerder heeft u regelmatig te maken met wisselende vraag van auto’s of bedrijfswagens. Daarnaast hebben detacheerbedrijven regelmatig te maken met wisselende projecten, waardoor de vraag naar auto’s ook wisselt. Efficiënt beheer van het wagenpark resulteert in lagere kosten. ShortleaseLand helpt u dit doel te bereiken.

Onze shortlease contracten zijn na de eerste maand maandelijks opzegbaar. Voor specifieke vragen en wensen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers om een afspraak te plannen.

Waarom

  • Per maand opzegbaar
  • Tot 40% goedkoper dan autoverhuurders
  • Laagste prijsgarantie voor alle categorieën
  • Direct vervangend vervoer, dus niet na 24 uur
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en schade

Shortlease oplossingen voor wagenparkbeheer

Wisselende behoefte aan mobiliteit is voor veel wagenparkbeheerders een grote oorzaak van stilstand. Stilstand veroorzaakt kosten, om deze kosten te verlagen bent u als wagenparkbeheerder altijd op zoek naar efficiëntie. Shortlease is de oplossing voor de behoefte aan flexibiliteit.

Of uw wagenpark bestaat uit enkele auto’s of tientallen auto’s, er bestaat altijd het risico dat bepaalde auto’s niet meer nodig zijn. Oorzaken kunnen zijn dat werknemers van baan verwisselen of een project loopt ten einde. Als wagenparkbeheerder wilt u deze auto niet stil laten staan, met shortlease is het leasecontract maandelijks opzegbaar.

ShortleaseLand is uw partner voor flexibele mobiliteitsbehoeftes, met name contracten tussen de 2 maanden en 18 maanden. Onze leasecontracten zijn altijd per maand opzegbaar, daarmee verlaagd u het risico van stilstand of afkoop. ShortleaseLand beschikt over een actueel aanbod van 250 nieuwe of jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Daarmee zijn wij in staat uw wagenpark flexibel in te vullen.

ShortleaseLand beschikt over een groot aanbod personenauto’s die onder 14% bijtelling vallen. Uw medewerkers profiteren daar ook nog van! Voor specifieke vragen en wensen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.