Wat is een mobiliteitsbudget?
Wat is een mobiliteitsbudget?

Wat is een mobiliteitsbudget?

Steeds vaker horen wij de term mobiliteitsbudget voorbij komen. Daarom leggen wij in dit artikel uit wat het is en wat de voordelen zijn. Een mobiliteitsbudget (of het wordt ook wel mobiliteitsvergoeding genoemd) is een budget wat de werkgever beschikbaar stelt aan de werknemer ten behoeve van mobiliteit. In plaats van de traditionele opties stelt de werkgever in dit geval een budget beschikbaar waarmee de werknemer zelf mag invullen hoe zij/hij dit regelt ten behoeve van de mobiliteit.

Wat zijn de voordelen van een mobiliteitsbudget?

  • U kunt zelf bepalen hoeveel u uitgeeft. Geeft u minder uit dan kunt u de rest houden;
  • U kunt zelf kiezen hoe u het inzet. Denk aan het OV of bijvoorbeeld een shortlease auto;
  • U heeft meer vrijheid. U bent vaak niet gebonden aan een bepaalde organisatie of optie.

Een mobiliteitsbudget en shortlease

Mensen houden steeds meer van flexibiliteit in welke vorm dan ook. U wilt zelf kiezen waar u verzekert bent, waar u uw hypotheek afsluit of met welke organisatie uw gaat vliegen. Waarom zou u dit niet kunnen doen bij mobiliteit? Shortlease is de ideale oplossing als u op zoek bent naar mobiliteit in combinatie met flexibiliteit.

Shortlease is namelijk all-inclusive leasen vanaf 1 maand en maandelijks opzegbaar. Op deze manier bent u flexibel in de breedste zin van het woord. Flexibel in kilometers, looptijd van het contract, opzegtermijn, maar ook bijvoorbeeld de keuze voor uw shortlease auto. U kunt tussentijds upgraden. Daarom zien wij vaak dat onze klanten beginnen om het shortleasen te ervaren en vervolgens upgraden naar een luxere auto.

Categorieën
Shortlease Mazda CX-3
Shortlease Mazda CX-3
Vanaf 779,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Ford Focus
Shortlease Ford Focus
Vanaf 799,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?