Wat is operational shortlease?

Shortlease Renault Master L3H2
Vanaf 809,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Focus
Vanaf 799,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Seat Leon
Vanaf 709,- p/mnd
Station
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Fiesta
Vanaf 589,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Wat is operational shortlease?

Veel bedrijven adverteren met interessante leaseaanbiedingen. Voor een lage prijs per maand leaset u de auto van uw dromen. Wat deze dealers er niet bij vertellen, is dat u met zo’n leasecontract een verplichting aangaat voor twee jaar of langer. U zit dus voor een lange periode vast aan een leaseauto. Zelfs als die toch niet zo fijn blijkt te zijn als u had verwacht.

Bij Shortleaseland pakken we dat anders aan. Met shortlease leaset u namelijk al een auto voor een periode van één maand. Zo blijft u flexibel. Handig als uw eigen omstandigheden veranderen, maar ook als de overheid de regels aanpast. Bovendien maakt shortlease het mogelijk om met uw bedrijf in te spelen op de laatste innovaties als het om mobiliteit gaat. Voldoet uw auto niet meer aan uw wensen? Dan wisselt u hem na de eerste contractperiode eenvoudig in voor een ander exemplaar.

 

Hoe werkt operational shortlease?

Operational shortlease werkt hetzelfde als standaard operational lease. Het belangrijkste verschil is dat u bij shortlease voor een kortere periode een leasecontract aangaat. Met een minimum van één maand en een maximum van 18 maanden, bent u zeer flexibel. Bovendien is elk shortleasecontract na de eerste contractperiode per maand opzegbaar. Wilt u bijvoorbeeld overstappen van een brandstofauto naar een elektrische wagen, dan hoeft u hier niet lang op te wachten.

Als ondernemer biedt shortlease nog een extra voordeel. U loopt namelijk een zeer beperkt financieel risico. Mochten de zaken toch niet zo goed lopen dan gedacht, dan wisselt u uw dure auto eenvoudig in voor een kleiner exemplaar of zegt u het contract op. Andersom geldt dit natuurlijk ook: als de zaken beter gaan dan verwacht is een upgrade naar een luxer model zo gemaakt.

 

Goedkoopste zakelijke leaseprijzen

Bij Shortleaseland betaalt u voor shortlease net zo veel als bij andere aanbieders voor een langlopend leasecontract. Deze lage prijs kunnen wij u garanderen omdat we zelf onze voertuigen inkopen. Dit doen we door heel Europa, waardoor we altijd de beste aanbiedingen krijgen. Deze auto’s zijn niet meer gloednieuw, maar wel altijd jonger dan 5 jaar en met een lage kilometerstand. U profiteert van scherpe prijzen terwijl u wel in auto rijdt die nog aanvoelt als nieuw.

 

Een greep uit het aanbod

Bij Shortleaseland vindt u allerlei merken, modellen en uitvoeringen. Van stadsauto tot bedrijfswagen en van SUV tot elektrische auto: er is voor ieder wat wils.

 

De voordelen van Shortleaseland

Een shortleasecontract is altijd op basis van full operational lease. De volgende kosten zijn standaard inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs:

  • Afschrijving, rente en houderschapsbelasting
  • WA-verzekering met dekking in de hele EU
  • Volledige vergoeding bij onderhoud en schade
  • Gratis haal- en brengservice als u uw auto inlevert voor onderhoud
  • Gratis vervangend vervoer als de reparatie langer dan 24 uur duurt
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Inzittendenverzekering

U betaalt alleen nog voor de brandstof en eventuele bekeuringen. Zo komt u na het aangaan van uw leasecontract niet voor verrassingen te staan.

 

Elektrisch aanbod shortleaseauto’s

Het aanbod van elektrische auto’s neemt toe. Ook bij Shortleaseland. In onze collectie vindt u elektrische wagens van diverse merken. Zo zijn de Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf en Tesla Model S direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard is het aanbod nog veel breder. Onze leaseadviseurs denken graag met u mee over de elektrische wagen die bij u past.

Als zakelijk rijder is een elektrische auto extra aantrekkelijk vanwege de lage bijtelling. Hoewel de regels omtrent bijtelling regelmatig veranderen, is de bijtelling van een elektrische auto nog altijd veel lager dan die van een brandstofauto. Dit kan interessant zijn als u ook privé veel kilometers maakt. Natuurlijk is elektrisch rijden ook vanuit het duurzaamheidsperspectief interessant voor uw bedrijf.

 

Shortlease met een negatieve BKR-registratie: het kan

Als u in het verleden een schuld bent aangegaan of niet aan uw betalingsverplichting heeft voldaan, is de kans groot dat u een negatieve BKR-registratie heeft. Zelfs als u uw schulden al lang heeft ingelost of het om een klein bedrag ging. Als ondernemer kan dit enorm lastig zijn. Bijvoorbeeld als u door uw BKR-registratie geen bedrijfswagen kunt leasen.

Waar veel leaseaanbieders alleen uitgaan van cijfers, kijkt Shortleaseland verder. Wij beoordelen elke leaseaanvraag zelf. Heeft u een goed bedrijfsplan, dan is de kans groot dat u bij ons gewoon een auto kunt leasen. Vertrouwen is hierin belangrijk. We gaan ervan uit dat u zelf goed in staat bent om uw financiële situatie in te schatten. Onze ervaring leert dat 80 procent van de aanvragers met een negatieve BKR-registratie gewoon een auto bij ons kan leasen.

Omdat u met shortlease nooit lang aan een contract vastzit, is het ook voor u voordelig. Lopen de zaken toch niet zo goed als verwacht, dan zegt u het leasecontract eenvoudig op. U loopt niet het risico dat u een financiële verplichting aangaat die u niet kunt nakomen.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?