Weetjes over Shortlease
Weetjes over Shortlease

Weetjes over Shortlease

Het leasen van een auto wordt een steeds bekender begrip in Nederland. Als u besluit een auto te leasen, dan kunt u dit zien als een vorm van huren. U betaalt een vast maandbedrag en mag daarvoor een auto rijden. De maandelijkse kosten bevatten onder andere onderhoud, verzekering, belasting en afschrijving. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Het enige wat u nog moet doen, is tanken. Weet u alles al over het leasen van een auto?

SHORTLEASE

Hoewel private lease enorm in opkomst is, worden auto’s vaak zakelijk geleased via de werkgever. Zakelijke lease is ook populair onder ondernemers van MKB- bedrijven en ZZP’ers. Er zijn diverse vormen van zakelijke lease, waaronder shortlease. Shortlease biedt een uitkomst voor veel bedrijven die niet kunnen voorspellen hoeveel de auto gebruikt gaat worden. Met een shortlease auto zit u nooit onnodig lang aan een contract vast. Daarnaast kunt u bij ShortleaseLand profiteren van de laagste prijsgarantie.

VOORDELEN SHORTLEASE

Bij ShortleaseLand kunt u al een auto leasen vanaf één maand. Dat betekent dat u nooit lang betaalt voor een auto die u niet meer nodig hebt. Sommige ondernemers kunnen van tevoren moeilijk inschatten hoeveel de auto gebruikt gaat worden of hebben te maken met een snel wisselend personeelsbestand. Voor hen is zakelijke shortlease een ideale oplossing. Het voordeel van zakelijke shortlease is dat u van tevoren weet hoeveel u maandelijks aan uw auto kwijt bent. Er zijn geen onverwachte kosten en u kunt het geld dat u bespaart omdat u geen auto koopt, investeren in uw bedrijf. De verzekering, belasting, onderhoud, reparatie, afschrijving, pechhulp in heel Europa en direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud en schade zitten in de prijs inbegrepen bij ShortleaseLand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en gaat u onbezorgd de weg op.

VROUWELIJKE LEASERIJDERS VAKER BEBOET

Volgens het AD, dat een onderzoek onder 35.000 leaserijders publiceerde, kregen vrouwelijke leaserijders in 2015 vaker een boete op de mat dan de mannelijke. Het boetebedrag lag gemiddeld wel lager bij vrouwen. Mannen kregen gemiddeld 1,9 boetes tegenover 2,4 boetes die vrouwelijke leaserijders mochten ontvangen. Dat is maar liefst meer dan 25% meer boetes. Vooral vrouwen die een BMW leaseten, waren vaak de klos. Zij werden gemiddeld 3,4 keer beboet in één jaar, terwijl mannelijke BMW- rijders 10% minder boetes op de deurmat kregen. Ook in dit geval was het opvallend dat mannen een hoger boetebedrag moesten betalen dan de vrouwen: €87,72 per boete tegenover €71,57 die vrouwen gemiddeld voor een boete betaalden.

OOK LEASERIJDERS TANKEN LIEVER GOEDKOOP

De meeste mensen die brandstof uit hun eigen zak moeten betalen, tanken het liefst zo goedkoop mogelijk. Maar wist u dat mensen met een tankpas die hun brandstof niet zelf hoeven te betalen, ook liever de goedkoopste tankstations uitkiezen om te tanken? Dat blijkt uit onderzoek van Multitankcard onder zijn 350.000 Nederlandse tankpashouders. Maar liefst 38% tankt gemiddeld tussen de 12 cent en 20 cent goedkoper dan de adviesprijs in Nederland. Goed nieuws dus voor werkgevers.

Categorieën
Shortlease Mazda CX-3
Shortlease Mazda CX-3
Vanaf 779,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Renault Kadjar
Shortlease Renault Kadjar
Vanaf 769,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?