Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Toyota Aygo shortlease vanaf € 249,00

Vraag nu een offerte aan
Toyota Aygo shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Toyota Aygo shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Toyota Aygo.


 

Nieuwe Toyota Aygo

In 2002 besloten PSA en Toyota om samen de ontwikkeling van een kleine middenklasse auto te starten. Hiervoor werd er in Tsjechië het samenwerkingsverband Toyota Peugeot Citroën Automobile gestart. Voor het eerst in 2005 werd er de Toyota Aygo (samen met de Citroën C1 en Peugeot 107) ontwikkeld. Het verschil tussen de drie broers zit vooral in de vormgeving en uitvoering. Qua techniek zijn de auto's nagenoeg exact gelijk. Drie jaar nadat de eerste auto van de band af rolde, volgde eind 2008 het 1 miljoenste exemplaar! Omdat de Aygo een kleine milieuvriendelijke auto is, is de bijtelling minimaal! Bij ShortleaseLand staat de Toyota Aygo in de lease vanaf € 249,00 (all-in) per maand.

Wanneer uw behoefte aan mobiliteit regelmatig schommelt, is een Toyota Aygo lease de perfecte oplossing, het is immers een kleine en zuinige auto die uiterst representatief is. Wanneer u de Toyota Aygo bij ShortleaseLand wilt leasen, is de auto nieuw tot jong gebruikt.

Shortlease een Toyota Aygo

Een belangrijk verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand, is dat bij ons naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn. Wanneer u kiest voor een shortlease van de Toyota Aygo bij ShortleaseLand, bent u er zeker van dat de auto's in perfecte staat verkeren. Omdat al onze auto's dealeronderhouden zijn, is ShortleaseLand uw ideale betrouwbare partner in de shortlease.

Omdat de contracten per maand opzegbaar zijn, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen, na de eerste maand . Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Toyota Aygo leasen

De lage bijtelling is misschien wel de voornaamste reden om een Toyota Aygo te leasen. Vanzelfsprekend heeft u alleen te maken met een bijtelling wanneer u de Toyota Aygo ook privé gebruikt. U vindt de Aygo in categorie I. Dit wil zeggen dat u bij ons al een Aygo kunt leasen vanaf slechts € 249,00 (all-in) per maand. Doordat de auto een geringe uitstoot heeft, profiteert u van de lage bijtelling.

De variabele opzegtermijn en de lage prijs voor het Toyota Aygo leasen, maken ShortleaseLand uw voorkeurspartner op het gebied van leasen. U heeft als ondernemer namelijk niet de lasten die u met een eigen auto wel heeft. Met het leasen van een Toyota Aygo heeft u geen omkijken naar de verzekering en belasting en ook niet naar onderhoud of reparatie want dit is bij de korte termijn lease van de Toyota Aygo inbegrepen. Het is voor ons mogelijk deze Toyota Aygo tegen dergelijk lage kosten - en met volledige service aan te bieden, omdat wij de in- en verkoop, het onderhoud en reparaties van alle auto’s in eigen beheer hebben.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.