Bedrijfswagen leasen voor ZZP'ers
Bedrijfswagen leasen voor ZZP'ers

Bedrijfswagen leasen voor ZZP’ers

Bedrijfswagen leasen is een populair fenomeen onder ZZP’ers. Er zijn veel verschillende bedrijven die bedrijfswagens aanbieden om te leasen. Het leasen van een bedrijfswagen kan een aantal voordelen bieden, zoals een lagere maandelijkse kosten, het gemak van een enkel contract en financiële flexibiliteit. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende manieren waarop ZZP’ers bedrijfswagens kunnen leasen.

Shortlease bedrijfswagen voor de ZZP’er

Shortlease is een manier waarop ZZP’ers een bedrijfswagen kunnen leasen. Dit is een goede optie voor ZZP’ers omdat ze de mogelijkheid hebben om hun bedrijfswagen te leasen voor een kortere periode. Bij shortlease komt de ZZP’er in het bezit van de auto en krijgt de ZZP’er de mogelijkheid om de auto voor een bepaalde periode te leasen. 

Leasen bedrijfswagen

Leasen van een bedrijfswagen is een veilige en betrouwbare manier om een bedrijfswagen te krijgen. Bij het leasen van een bedrijfswagen ben je verzekerd van een goede kwaliteit bedrijfsauto,  lage maandelijkse kosten en financiële flexibiliteit. Bij het leasen van een bedrijfswagen krijg je ook de mogelijkheid om de bedrijfsauto na een bepaalde periode over te kopen. 

Shortleasen als ZZP’er zonder BKR registratie

Shortleasen als ZZP’er is daarnaast een goede optie als je geen BKR registratie wilt bij Shortleaseland. Bij de meeste leasemaatschappijen geldt dat je BKR geregistreerd wordt, dit heeft vaak tot gevolg dat je bijvoorbeeld aan een lening afsluiten of een hypotheek aanvraag. Bij Shortleaseland is dit niet het geval. Met het afsluiten van een shortlease contract voor een bedrijfswagen wordt er geen BKR-registratie gedaan voor jou als ZZP’er. 

Conclusie

Bedrijfswagen leasen is een populair fenomeen onder ZZP’ers. Er zijn verschillende manieren waarop ZZP’ers hun bedrijfswagen kunnen leasen, zoals shortlease als je voor een kortere periode een bedrijfswagen nodig hebt of  operational lease als je voor langere termijn een bedrijfswagen wilt leasen.  Elk van deze opties heeft zijn eigen voordelen, maar allemaal zijn ze een goede optie voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een goede manier om een bedrijfswagen te leasen.”


De voordelen van Shortleaseland

  • Grootste aanbod van Nederland
  • Soepele acceptatie 
  • Binnen 24 uur rijden
  • Levering in heel Nederland
Categorieën
Shortlease Mercedes Benz Citan L2H1
Shortlease Mercedes Benz Citan L2H1
Vanaf 559,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Peugeot 208
Shortlease Peugeot 208
Vanaf 689,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?