Shortlease Volkswagen

Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 899,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Volkswagen Up
Vanaf 399,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Volkswagen Crafter L3H3
Vanaf 739,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 759,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease Volkswagen: betrouwbaar en comfortabel

Overweegt u om een shortlease Volkswagen te rijden als zakelijke auto? Dan helpen we u bij Shortleaseland graag op weg. Het Duitse automerk staat voor kwaliteit en klasse. Hierbij heeft u een ruime keuze in modellen. Zo is de bekende Passat perfect voor een zakelijke uitstraling en comfortabele kilometers op de weg. De wat sportievere Polo is ideaal als u vaak kortere afstanden rijdt of veel in de drukke stad moet zijn. Voor welke Volkswagen u ook kiest: bij Shortleaseland rijdt u er altijd snel mee weg.

 

 

Shortlease uw Volkswagen voor een vast bedrag per maand

Bij Shortleaseland leaset u uw Volkswagen voor een vast bedrag per maand, terwijl u ook flexibel blijft. Na de initiële looptijd van het contract is uw Volkswagen namelijk maandelijks op te zeggen. Zo rijdt u met het comfort van een goede auto, maar zonder de zorgen van een langdurig contract. Ideaal als u bijvoorbeeld flexibel moet zijn als zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder.

 

 

All-inclusive leasecontract voor uw Volkswagen

Een shortleasecontract bij Shortleaseland is altijd all-inclusive. Dit betekent dat u uw Volkswagen zonder onvoorziene kosten kunt rijden. Onderhoud, reparatie en pechhulp onderweg zijn bij onze service inbegrepen. Ook verzekeringen en motorrijtuigenbelasting vallen onder de maandprijs van het contract. Het enige wat u nog zelf dient te betalen, is uw brandstof. Met onze brandstofpas maakt u het zichzelf nog makkelijker om ook deze kosten inzichtelijk te maken. Uiteraard zijn ook eventuele boetes voor uw eigen rekening.

 

 

Volkswagen shortleasen bij Shortleaseland

Wilt u een Volkswagen shortleasen of uw huidige model upgraden? Kies dan voor een kort leasecontract bij Shortleaseland. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal modellen en luxe uitvoeringen. Ook een elektrische Volkswagen behoort tot de mogelijkheden. Met shortlease bent u bovendien flexibel. Bevalt een auto u niet, dan zit u er niet lang aan vast.

Wilt u weten of een Volkswagen shortlease bij uw bedrijf past? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?