Tesla

Shortlease Tesla Model 3 Long Range
Vanaf 1.519,- p/mnd
Sedan
Automaat
incl. BTW
Shortlease Tesla Model 3 Long Range
Vanaf 1.259,- p/mnd
Sedan
Automaat
excl. BTW

Tesla shortlease: ervaar de toekomst van elektrisch rijden

Droomt u ervan om een Tesla te rijden? Maak die droom werkelijkheid door bij Shortleaseland tijdelijk een Tesla te leasen. Met een shortleasecontract leaset u deze elektrische auto al voor een periode van één maand. Zo ervaart u zelf hoe het is om in een Tesla te rijden. De auto’s van dit vooruitstrevende merk zijn efficiënt in hun energieverbruik, zeer comfortabel en dragen bij aan een beter milieu.

 

Shortlease Tesla als zzp’er of mkb’er

Als u een Tesla rijdt, straalt u uit naar klanten dat u streeft naar duurzaamheid én dat u een goede smaak heeft. Met een shortleasecontract komt een Tesla ook voor u als ondernemer heel dichtbij. Voor welk model kiest u? Model S? Dit is het bekendste model van dit Amerikaanse autobedrijf dat opgericht is door ondernemer Elon Musk. Of toch liever de Model 3? De innovatieve hardware in elke Tesla maakt het mogelijk om in de toekomst automatisch te rijden. Tot het zover is, ervaart u zelf hoe prettig u rijdt in deze luxe elektrische auto.

 

Een Tesla voor een vast bedrag per maand

Interesse om een Tesla te shortleasen? Bij Shortleaseland leaset u er één voor een vast bedrag per maand. Na de initiële looptijd kunt u uw contract maandelijks opzeggen. Zo blijft u flexibel. Al onze shortleasecontracten zijn all-inclusive. Dit betekent dat u altijd een vast bedrag per maand betaalt, inclusief onderhoud, reparatie, pechhulp en motorrijtuigenbelasting. Brandstof heeft u niet meer nodig: u betaalt alleen de kosten voor het elektrisch opladen en eventuele verkeersovertredingen.

 

Shortlease Tesla Model S bij Shortleaseland

Shortlease is een flexibele kans om kennis te maken met één van de modellen van Tesla. Interesse? Bekijk het aanbod en de specificaties van Tesla Model 3 en Tesla Model S op onze website. Onze leaseadviseurs vertellen u graag alles over de voordelen die deze elektrische auto uit het luxe segment heeft. Natuurlijk adviseren we u ook over het shortleasecontract dat bij uw situatie past.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?