Het shortleasen van een Fiat 500

Interesse in een Fiat 500 shortlease? Bij Shortleaseland ben je hiervoor aan het juiste adres. Wat wij namelijk aanbieden is een shortlease Fiat 500 op maat. Deze shortlease wordt helemaal afgestemd op de wens van jou als klant. Ook wordt er specifiek gekeken naar je rijgedrag om te bepalen wat jij nodig hebt. Eenmaal alles doorgesproken, kan jij genieten van een prachtige Fiat 500. De Fiat 500 is tegenwoordig een ontzettend populaire auto en veel mensen willen er mee gezien worden. Ideaal om kleine afstanden mee te rijden, maar deze auto kan ook heel makkelijke lange afstanden aan. En parkeren in de stad? Geen probleem voor de Fiat 500. Meer informatie nodig over een Fiat 500 shortleasen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aantal voordelen van shortleasen

Een Fiat 500 shortleasen? Dan kun je genieten van vele voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat je de duur van het leasecontract kunt bepalen. Dit kan al vanaf één maand. Bovendien zijn onze shortlease contracten heel flexibel ingesteld. Dat betekent dat je zaken in het contract makkelijk en snel kunt aanpassen naar eigen wens. Je bent bij Shortleaseland verzekerd van de laatste modellen auto’s en het onderhoud wordt door ons verzorgd. Wegenbelasting hoef je niet apart te betalen en ook is je auto verzekerd. Dit alles zit bij het contract inbegrepen.

Waarom je voor een lease bij Shortleaseland moet kiezen

Bij ons ben je voor een shortlease van de Fiat 500 aan het juiste adres. Heb je interesse in een ander soort auto dan is dat ook mogelijk. Zo hebben wij een totaal van 400 personen- en bedrijfsauto’s in aanbod. Dat maakt het kiezen allemaal nog leuker en er zal zeker een leuke auto voor je tussen zitten. Naast dat wij het onderhoud van je auto regelen, zorgen wij tijdens het onderhoud voor een vervangende auto. Wil je de vervangende auto afgeleverd krijgen op een specifieke locatie, dan is dat mogelijk tegen een kleine meerprijs. Meer informatie nodig over het shortleasen van een auto bij Shortleaseland? Bezoek dan onze over ons pagina. Daar vind je nog meer voordelen van shortleasen bij Shortleaseland.

Meest gekozen

Fiat 500

Cabriolet

€ 429 p.m

Fiat 500X

Hatchback

€ 669 p.m

Fiat 500

Hatchback

€ 459 p.m

Fiat 500

Hatchback

€ 429 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?