Shortlease

Shortlease Kia Stonic
Vanaf 619,- p/mnd
SUV
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Fiat 500 Cabrio
Vanaf 429,- p/mnd
Cabriolet
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Focus
Vanaf 659,- p/mnd
Station
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Volkswagen E-Golf
Vanaf 559,- p/mnd
Hatchback
Automaat
excl. BTW

Shortlease: voor een vast maandbedrag rijden in uw favoriete auto

Droomt u er al jaren van om zelf een Tesla te rijden, of wilt u indruk maken op uw zakelijke relaties met een SUV? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van shortlease. Deze manier van leasen maakt het namelijk mogelijk om voor een korte periode de auto van uw dromen te rijden. Beloon uzelf voor het binnenslepen van een grote opdracht of maak het uzelf gemakkelijk door uw klanten te bezoeken in een luxe en comfortabele auto. Met shortlease zit u voor een vast bedrag per maand achter het stuur van de auto die past bij uw werk, budget en leefstijl.

 

Leasecontract na 1 maand opzegbaar

Waarom is shortlease zo aantrekkelijk voor ondernemers? Het antwoord op die vraag is kort maar krachtig: flexibiliteit. Shortleasen kan namelijk al voor een periode vanaf één maand. Na de eerste contractperiode zegt u het contract eenvoudig weer op. U zit nergens aan vast. Bevalt de auto goed? Dan laat u het contract gewoon doorlopen tot de maximale leaseduur van 18 maanden.

 

Shortleaseland: service van de bovenste plank

Een ander voordeel van shortlease is dat u altijd één vast bedrag per maand betaalt. Hierbij zijn eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, pechhulp onderweg en afschrijving inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Is shortlease iets voor u? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem bij vragen gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee over het leasecontract dat past bij uw situatie als ondernemer.

 

Altijd op voorraad bij shortlease: 300 merken en modellen

Bij Shortleaseland heeft u altijd een ruime keuze in merken en modellen. Van elektrische bedrijfswagen tot een stadsauto uitgevoerd als automaat: er is voor ieder budget wat te regelen. Kijk rond op onze website en vraag direct een offerte aan voor het leasen van uw eigen droomauto. Na het ondertekenen van uw leasecontract kunt u vaak dezelfde dag al op weg. Wilt u na een paar maanden een andere auto proberen? Een upgrade is zo geregeld.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?