Shortlease Mercedes

Shortlease Mercedes Benz Vito Dubbele Cabine
Vanaf 689,- p/mnd
Dubbele cabine
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.099,- p/mnd
Koelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz GLC
Vanaf 1.379,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz A Klasse
Vanaf 1.039,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW

Shortlease Mercedes: autorijden als leefstijl

Mercedes is tijdens het ruim 100-jarige bestaan uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Veel innovaties in de auto-industrie zijn te danken aan dit Duitse automerk. De ambitie om auto’s steeds zuiniger, comfortabeler en veiliger te maken zorgt ervoor dat Mercedes voorop blijft lopen. De Formule 1 geldt voor deze fabrikant als succesvolle proeftuin. In 7 jaar tijd werd het team 7 keer wereldkampioen – de meeste opeenvolgende constructeurstitels in de geschiedenis van deze autosport. Ook proeven van deze levensstijl? Kies dan voor een shortlease Mercedes van Shortleaseland.

 

Zakelijk een Mercedes shortleasen

 

Altijd al willen rijden in een Mercedes-Benz? Maak nu voor een periode vanaf één maand kennis met uw favoriete auto van dit merk via shortlease. Ervaar het unieke design, de innovatieve toepassingen en de comfortabele rijbeleving. Shortleaseland heeft een breed aanbod sportieve, luxueuze en functionele modellen die startklaar staan.

Zoekt u een personenauto om klanten in te bezoeken, dan kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen in de A-, B- en C-klasse van Mercedes. Heeft u een bedrijfswagen met genoeg laadruimte nodig voor uw bedrijf? Kijk dan eens naar de Mercedes Vito’s en Sprinters. Beide bussen horen al jaren tot de favorieten van menig zzp’er in de bouw.

 

Shortleasen Mercedes voor een vast maandbedrag

 

Alle Mercedes-modellen stralen klasse en zakelijkheid uit. Als ondernemer mag u dus zeker gezien worden in uw auto van dit Duitse merk. Heeft u voor een tijdelijke opdracht of ter overbrugging van de periode tot uw nieuwe auto geleverd wordt een tijdelijk vervoersmiddel nodig? Kies dan voor de degelijkheid en het rijcomfort van Mercedes. Met een Mercedes shortlease gaat u voor een vast bedrag per maand zorgeloos de weg op. Auto inleveren of upgraden? Een shortleasecontract is na de eerste contracttermijn maandelijks opzegbaar. Zo blijft u flexibel.

 

Shortlease uw Mercedes bij Shortleaseland

 

Ziet u zichzelf al rijden in een Mercedes-Benz? Bij Shortleaseland accelereert u razendsnel naar uw favoriete model. Bekijk het volledige aanbod modellen en uitvoeringen nu op onze website. Heeft u vragen over één van de auto’s of over de mogelijkheden van shortlease? Neem dan direct contact op met onze adviseurs. Zij denken graag met u meer over de Mercedes die aansluit bij uw werkzaamheden, budget en wensen.

 

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?