Shortlease occasion

Shortlease Audi Q4 e-tron
Vanaf 1.259,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Ford Focus
Vanaf 659,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Peugeot E-2008
Vanaf 979,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Mini Countryman
Vanaf 709,- p/mnd
Station
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease occasion tegen gunstige voorwaarden

Heeft u voor een korte periode een vervoersmiddel nodig? Bij Shortleaseland vindt u een occasion waarin u meteen weg kunt rijden. De occasions in ons aanbod zijn veelal jonge tweedehandsauto’s die een andere leaserijder eerder in gebruik heeft gehad. De eerste gebruiksperiode bedraagt soms slechts een maand. Na inleveren kijken onze monteurs de wagen helemaal na en maken ze hem schoon. Zo rijdt u rond in een auto die zo goed als nieuw is.

 

Wat houdt shortlease van een occasion in?

Shortlease van een occasion heeft precies dezelfde voordelen als shortlease van een nieuwe auto. U kiest altijd voor een flexibele oplossing. Als u een occasion leaset bij Shortleaseland, betaalt u één all-inclusive prijs per maand. Voor dit vaste maandbedrag zijn alle kosten gedekt. Alleen bij het tankstation of de elektrische laadpaal hoeft u nog zelf te betalen. Uiteraard zijn boetes ook voor uw eigen rekening, maar die zijn eenvoudig te voorkomen.

 

Auto inleveren of omruilen

Net zoals bij elk shortleasecontract kunt u ook de shortlease van een occasion na het einde van de initiële looptijd, maandelijks opzeggen. Besluit u dat u toch liever een ander merk of model wilt rijden? Dan zegt u uw huidige occasion op en kiest u voor een nieuw model. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij regelen het voor u. En daarbij bieden we ook nog eens de laagsteprijsgarantie.

 

Gebruikte bedrijfswagens in uitstekende staat

Shortleaseland heeft een uitgebreid wagenpark met zeer goed verzorgde occasions. We onderhouden alle auto’s zelf. Daarnaast staat er maximaal 100.000 kilometer op de teller en zijn alle occasions jonger dan 5 jaar. Veel shortlease occasions voelen daarom nog net zo aan als een nieuwe wagen. Alleen de prijs is vriendelijker voor uw portemonnee. Voor een tweedehands shortleasewagen betaalt u een lager maandbedrag dan voor een nieuwe.

 

Shortleaseland: hét adres voor zakelijke shortlease occasions

Shortleaseland heeft occasions in verschillende modellen, types en formaten. Ook voor elektrische auto’s en hybrides kunt u bij ons terecht. Bekijk de beschikbare auto’s op deze website en vraag direct een offerte aan. Vragen? Onze leaseadviseurs staan voor u klaar om de juiste keuze te maken voor uw shortlease occasion. U geeft aan wat uw wensen en budget zijn, wij adviseren u over een auto die bij u past.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?