Het shortleasen van een Volvo is makkelijk bij Shortleaseland

Interesse in het shortleasen van een Volvo? Dan ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres. Wil je in een mooie Volvo auto kunnen rijden, maar geen langdurig contract hebben, dan is de Volvo shortlease echt iets voor jou. Onze Volvo shortlease biedt namelijk de flexibiliteit waar jij als automobilist naar op zoek bent. Je kunt in je geliefde Volvo rijden en genieten van alle voordelen van een shortlease. Het leasecontract is na één maand op te zeggen en na het tekenen van het contract krijg je de sleutels gelijk in handen. Ook is het mogelijk om de Volvo auto op locatie af te laten leveren tegen een kleine meerprijs.

Een Volvo shortlease

De Volvo is al decennialang een erg populaire auto op de Nederlands wegen. Dit is niet zonder reden. Volvo staat namelijk bekend als een automerk van kwaliteit, dynamiek en stijl. Iedereen wil gezien worden in een Volvo en dat is volkomen begrijpelijk. Dit automerk levert uitstekende prestaties en hoeft bijna niet onderhouden te worden. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op een Volvo. Daarnaast hebben auto’s van Volvo een hele goede wegligging. Genoeg reden dus om te kiezen voor het shortleasen van een Volvo.

Waarom een Volvo shortleasen bij Shortleaseland?

Interesse in het shortleasen van een Volvo? Dan praten we je graag bij in een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. In dit gesprek nemen wij alle mogelijkheden met je door wat betreft het shortleasen van een Volvo. Shortleasen kan gezien worden als een flexibele vorm van leasen en brengt vele voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is dat je de auto na een maand kunt opzeggen. Daarnaast bieden we bij het shortleasen van een Volvo, en bij al onze andere 400 personen- en bedrijfsauto’s, de laagste prijsgarantie. Dat maakt het allemaal nog een stuk interessanter. Wil je snel meer informatie verkrijgen over shortleasen bij Shortleaseland, bezoek dan onze gedetailleerde over ons pagina.

Meest gekozen

Hybride
Automaat

Volvo XC40

SUV

€ 979 p.m
Automaat

Volvo V90

Stationwagon

€ 1.369 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
7-persoons
Automaat

Volvo XC90

SUV

€ 1.769 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?