Shortlease zonder negatieve BKR toetsing
Shortlease zonder negatieve BKR toetsing

Shortlease zonder negatieve BKR toetsing

Leasen is vaak onmogelijk met een negatieve BKR-notering. Bij Shortleaseland wordt er geen BKR-check gedaan. Wij kijken verder dan een negatieve kredietregistratie. 

Een auto private leasen als u al een negatieve registratie heeft.

Bij het afsluiten van een leasecontract kan de leaseaanbieder het BKR-systeem raadplegen om te kijken hoe het met uw kredietwaardigheid staat. Op die manier wilt het leasebedrijf weten of u de maandelijkse kosten voor de auto kunt betalen. Bij Shortleaseland kunt u terecht zonder het BKR rompslomp. Wij pakken de beoordeling van uw situatie anders aan en beoordelen u zelf. Dit doen wij niet op basis van een BKR toetsing en cijfers maar op basis van vertrouwen. 

Hoe maken wij leasen zonder BKR toetsing en registratie mogelijk?

Bij Shortleaseland kunt u een auto leasen op basis van een shortleasecontract. Een shortleasecontract is flexibel en kent weinig risico’s in tegenstelling tot een normaal leasecontract. 

Op korte termijn bent u voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat u een langlopende verplichting aan hoeft te gaan. Als uw situatie verandert, zegt u het contract eenvoudig op, of past u het aan. Hierdoor is uw financiële verleden minder van belang. Wij kijken daarom ook niet naar een negatieve BKR-registratie. Daarnaast registeren wij als leasemaatschappij het shortleasecontract ook niet bij het BKR te Tiel. 

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Bij Shortlease is het contract per maand opzegbaar.
  • U betaald een vast bedrag per maand voor alle kosten voor de auto
  • U kunt binnen 24 uur rijden
  • Snelle en soepele acceptatie zonder BKR check
  • U zit niet vast aan betalingsverplichtingen

Private lease zonder BKR check kan erg handig zijn. Wilt u gaan leasen maar heeft u een negatieve BKR registratie, of wilt u bijvoorbeeld een hypotheek aangaan en daarom juist niet geregistreerd staan bij het BKR? Bij Shortleaseland bent u dan aan het juiste adres. Bekijk ons volledig aanbod in personenauto’s en bedrijfswagens en rijd morgen nog weg in uw nieuwe voertuig. 

Categorieën
Shortlease Mercedez Benz GLA
Shortlease Mercedez Benz GLA
Vanaf 1.099,- p/mnd
Sedan
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Skoda Superb
Shortlease Skoda Superb
Vanaf 889,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?