Shortlease zonder negatieve BKR toetsing
Shortlease zonder negatieve BKR toetsing

Shortlease zonder negatieve BKR toetsing

Leasen is vaak onmogelijk met een negatieve BKR-notering. Bij Shortleaseland wordt er geen BKR-check gedaan. Wij kijken verder dan een negatieve kredietregistratie. 

Een auto private leasen als u al een negatieve registratie heeft.

Bij het afsluiten van een leasecontract kan de leaseaanbieder het BKR-systeem raadplegen om te kijken hoe het met uw kredietwaardigheid staat. Op die manier wilt het leasebedrijf weten of u de maandelijkse kosten voor de auto kunt betalen. Bij Shortleaseland kunt u terecht zonder het BKR rompslomp. Wij pakken de beoordeling van uw situatie anders aan en beoordelen u zelf. Dit doen wij niet op basis van een BKR toetsing en cijfers maar op basis van vertrouwen. 

Hoe maken wij leasen zonder BKR toetsing en registratie mogelijk?

Bij Shortleaseland kunt u een auto leasen op basis van een shortleasecontract. Een shortleasecontract is flexibel en kent weinig risico’s in tegenstelling tot een normaal leasecontract. 

Op korte termijn bent u voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat u een langlopende verplichting aan hoeft te gaan. Als uw situatie verandert, zegt u het contract eenvoudig op, of past u het aan. Hierdoor is uw financiële verleden minder van belang. Wij kijken daarom ook niet naar een negatieve BKR-registratie. Daarnaast registeren wij als leasemaatschappij het shortleasecontract ook niet bij het BKR te Tiel. 

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Bij Shortlease is het contract per maand opzegbaar.
  • U betaald een vast bedrag per maand voor alle kosten voor de auto
  • U kunt binnen 24 uur rijden
  • Snelle en soepele acceptatie zonder BKR check
  • U zit niet vast aan betalingsverplichtingen

Private lease zonder BKR check kan erg handig zijn. Wilt u gaan leasen maar heeft u een negatieve BKR registratie, of wilt u bijvoorbeeld een hypotheek aangaan en daarom juist niet geregistreerd staan bij het BKR? Bij Shortleaseland bent u dan aan het juiste adres. Bekijk ons volledig aanbod in personenauto’s en bedrijfswagens en rijd morgen nog weg in uw nieuwe voertuig. 

Categorieën
Shortlease Volkswagen T-Cross
Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 689,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Audi Q4 e-tron
Shortlease Audi Q4 e-tron
Vanaf 1.519,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?