Shortlease Peugeot

Wij helpen je graag
+17
X
Sjoerd

Klanten blij maken, daar doe ik het voor. Het is hartstikke leuk om te horen van een klant dat hij blij is met het nieuwe voertuig. Hiervoor schakel ik graag tussen klant en collega’s, zodat we onze flexibiliteit kunnen waarborgen; onze kwaliteit ligt ook in het flexibel aanbieden van mobiliteit.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Johanna

Al sinds jongs af aan ben ik een echte autoliefhebber. Sinds 1,5 jaar werk ik met veel plezier als senior marketeer bij Shortleaseland. Waar ik mijn kennis van marketing kan combineren met mijn passie voor auto’s.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Bram

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Voertuigvorm
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Zoeken
Actie auto

Peugeot 108

Hatchback

vanaf € 429 p.m

Peugeot Partner

L1H1

vanaf € 569 p.m

Peugeot Partner

L1H1

vanaf € 569 p.m

Peugeot Expert

L2H1

vanaf € 659 p.m

Peugeot Expert

L2H1

vanaf € 659 p.m

Peugeot 2008

SUV

vanaf € 669 p.m

Peugeot Expert

L3H1

vanaf € 679 p.m

Peugeot Expert

L3H1

vanaf € 679 p.m

Peugeot Expert

L2H1

vanaf € 689 p.m

Peugeot Expert

L2H1

vanaf € 689 p.m

Peugeot 3008

SUV

vanaf € 689 p.m

Peugeot e-208

Hatchback

vanaf € 689 p.m
  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers
  • Binnen 5 min een offerte

Meer lezen over shortlease

Flexibiliteit en kwaliteit met Peugeot shortlease

Ben je op zoek naar een flexibele en kwalitatieve oplossing voor tijdelijk autogebruik? Dan is een Peugeot shortlease bij Shortleaseland een uitstekende keuze voor jou. Of het nu voor zakelijke doeleinden of persoonlijke behoeften is, bij Shortleaseland vind je verschillende Peugeot modellen voor shortlease.

Voordelen van Peugeot shortlease bij Shortleaseland

Flexibiliteit in contractduur

Bij Shortleaseland ben je met onze Peugeot shortlease opties niet gebonden aan langdurige contracten. Dit biedt jou de vrijheid om je leaseperiode aan jouw situatie aan te passen, variërend van 1 maand tot 24 maanden.

All-inclusive Peugeot shortlease

Kies voor een zorgeloze ervaring met all-inclusive Peugeot shortlease bij Shortleaseland. Dit omvat verzekeringen, onderhoud, en wegenbelasting, met alleen brandstofkosten voor eigen rekening. Concentreer je volledig op de weg, Shortleaseland regelt de rest.

Gevarieerde keuze uit Peugeot-modellen

Bij Shortleaseland vind je een breed assortiment aan Peugeot-modellen beschikbaar voor shortlease. Van de compacte Peugeot 108 tot de ruime bedrijfswagen Peugeot Expert. Deze modellen variëren regelmatig. Bekijk de Peugeot-modellen die op het moment beschikbaar zijn hierboven.

Hoe werkt de shortlease van een Peugeot?

Voor een aanvraag van een Peugeot shortlease neem je contact op met onze leaseadviseurs. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 088-700 1888. Op werkdagen krijg je binnen 5 minuten antwoord en bespreken we jouw wensen en behoeftes. Zo zorgen we ervoor dat je snel in jouw ideale auto rijdt. Bij Shortleaseland staan we bekend om onze snelle service, zodra het contract getekend is overleggen we wanneer je jouw Peugeot wilt ophalen of wanneer wij hem op de gewenste locatie afleveren. Dankzij onze ruime voorraad is jouw gekozen auto vaak al de volgende dag beschikbaar. Onze Peugeot shortlease is op basis van full operational lease. Dit betekent dat onderhoud, pechhulp en verzekeringen zijn inbegrepen. Als je kiest voor shortlease, dan kies je voor flexibiliteit en volledige ontzorging.

Passende shortlease opties voor iedere levensstijl

Bij Shortleaseland begrijpen we dat iedereen een unieke levensstijl heeft. Daarom bieden onze shortlease opties de flexibiliteit om te voldoen aan jouw specifieke mobiliteitsbehoeften, of je nu in de stad woont of vaak lange afstanden aflegt. Met onze shortlease opties hoef je je geen zorgen te maken over lange-termijn verplichtingen. Shortlease van Peugeot bij Shortleaseland biedt jou tal van voordelen, van een flexibel contract tot een divers aanbod van modellen. Het is een ideale optie als je op zoek bent naar een tijdelijke auto met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Peugeot. Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf de voordelen van Peugeot shortlease bij ons.  
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?