Shortlease bestelbus

Shortlease Opel Vivaro L2H1
Vanaf 549,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Volkswagen Transporter Dubbele Cabine
Vanaf 785,- p/mnd
Dubbele cabine
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e Dubbele Cabine
Vanaf 929,- p/mnd
Dubbele cabine
Automaat
excl. BTW
Shortlease Renault Trafic Personenbus
Vanaf 1.229,- p/mnd
Personenbus
Handgeschakeld
excl. BTW

Het shortleasen van een bestelbus bij Shortleaseland

Wil je gebruikmaken van een shortlease bestelbus? Bij Shortleaseland ben je helemaal aan het goede adres. Wat wij namelijk aanbieden is een bestelbus shortlease op maat. Er wordt gekeken naar jouw wensen en rijgedrag. Zo kan jij straks in een hele mooi bestelbus rijden en van de voordelen genieten van een shortlease. Een bestelbus is perfect om goederen mee te vervoeren. Bovendien is een bestelbus eenvoudig te gebruiken voor kleine ritjes, maar ook voor lange afstanden. Heb je interesse en wil je meer informatie over het shortleasen van een bestelbus? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

 

Een aantal voordelen van een shortlease bestelbus

 

Besluit je om bij ons een bestelbus te shortleasen, dan zul je merken dat dit vele voordelen met zich meebrengt. Je krijgt de optie om zelf te bepalen hoelang je de bestelbus wilt gaan shortleasen. Je kunt dit al doen vanaf één maand. Daarnaast heb je als voordeel dat de leasecontracten zeer makkelijk aan te passen zijn en daardoor dus ook erg flexibel zijn. Ook kun je ervan uitgaan dat je in de nieuwste modellen van een bestelbus kunt gaan rijden. De bestelbus wordt door ons onderhouden, je betaalt geen wegenbelasting en je bent verzekerd. Dit alles zit inbegrepen bij het leasecontract.

 

Waarom je van shortleasen bij Shortleaseland gebruik wilt maken

 

Wil je gaan shortleasen? Dan ben je bij Shortleaseland natuurlijk aan het goede adres. Naast dat wij shortleasen op maat aanbieden, hebben wij 400 personen- en bedrijfsauto’s op voorraad. Dit is een uitgebreid aanbod, waarin je zeker een geschikte bedrijfsbus of ander soort wagen zult vinden. Als de bestelbus onderhouden moet worden, kunnen wij ook een vervangende bestelbus regelen. Als het gewenst is kunnen wij de auto op locatie afleveren. Dit doen we tegen een kleine meerprijs. Interesse en meer weten over onze shortlease contracten? Bezoek dan ook onze over ons pagina, waar veel meer informatie te vinden is.

 

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?