Shortlease elektrisch

Shortlease Lexus ES
Vanaf 1.603,- p/mnd
Sedan
Automaat
incl. BTW
Shortlease BMW X5
Vanaf 2.479,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Ford Puma
Vanaf 669,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Peugeot E-2008
Vanaf 1.039,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW

Elektrische auto shortleasen?

Bent u op zoek naar een elektrische leaseauto? Bekijk dan snel het brede aanbod elektrische bedrijfsauto’s van Shortleaseland. Als u kiest voor shortlease van een elektrische auto levert u niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar profiteert u ook van een lagere bijtelling voor het privégebruik van de auto. Bovendien gaat u onbezorgd de weg op dankzij ons complete pakket inclusief onderhoud, reparatie en pechhulp onderweg. 

 

Oplossing voor duurzame mobiliteit

De populariteit van auto’s met een accu neemt toe in Nederland. Zeker voor zakelijke rijders. Twijfelt u of een elektrische auto iets voor u is of wilt u eerst proberen welke elektrische auto bij u past? Dan is shortlease een slimme optie. Voor een vast bedrag per maand leaset u een duurzame auto. U zit niet vast aan een contract: na de eerste contractperiode is de lease maandelijks opzegbaar. Wilt u bijvoorbeeld een auto met een grotere actieradius, dan is inwisselen zo gebeurd. 

 

Probeer uw elektrische auto minimaal een maand

Leaset u een elektrische auto bij Shortleaseland, dan gaat u voor een vast bedrag per maand geruisloos de weg op. De afgesproken maandelijkse leaseprijs is all-inclusive. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge extra kosten. Alleen het opladen van uw auto en eventuele boetes betaalt u zelf. Heeft u een goede indruk gekregen van elektrisch rijden? Dan laat u uw contract gewoon doorlopen. Wilt u toch overstappen naar een ander model, dan zegt u het leasecontract op en probeert u een andere (elektrische) auto. 

 

Elektrische auto shortleasen? Vraag offerte aan

Shortleaseland heeft een breed aanbod elektrische auto’s. Groot, klein, luxe of met een hoge actieradius: alles is mogelijk. In het assortiment vindt u alle toonaangevende merken en modellen. Bekijk het complete aanbod online en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Vragen? Onze experts denken graag met u mee over de beste optie voor uw situatie.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?