Shortlease elektrische auto

Shortlease Audi E-Tron
Vanaf 1.359,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease BMW X3
Vanaf 1.559,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Audi E-Tron
Vanaf 1.639,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Kia Niro
Vanaf 979,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW

Ga met de tijd mee met onze elektrische auto shortlease

Wil je een elektrische auto shortleasen? Dan hoef je niet meer verder te kijken. Shortleaseland biedt namelijk ontzettend veel elektrische auto shortlease aan en dat tegen hele interessante prijzen. Het leasecontract van de elektrische auto wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en rijgedrag. Straks rijd jij heel stijlvol in één van onze shortlease elektrische auto’s. Shortlease is heel anders dan gewoon leasen, omdat je bij shortlease een auto leaset voor de korte termijn. Heb je voor een korte periode even snel een auto nodig? Kies dan voor shortlease. Dit is de ideale tussenkomst tussen een auto huren en een auto leasen. Heb je meer informatie nodig over shortleasen van een elektrische auto bij Shortleaseland? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

De voordelen van het shortleasen van een elektrische auto

 

Besluit je om bij ons een elektrische auto te gaan leasen, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je de auto wilt gaan leasen. Dit is bij ons zelfs al mogelijk vanaf één maand. Onze contracten zijn heel flexibel. Flexibel in de zin dat ze makkelijk zijn aan te passen. Naast dat je gemakkelijk je contract kunt aanpassen, ben je ook nog eens verzekerd van een assortiment met de nieuwste elektrische auto’s. Een ander voordeel van shortlease bij Shortleaseland is dat je auto wordt onderhouden, je geen wegenbelasting betaalt en dat je auto altijd verzekerd is. Dit zit allemaal in het contract inbegrepen. Zo kun je met een rustig gevoel de weg op.

 

De reden waarom je moet kiezen voor Shortleaseland


Uiteraard ben je voor het shortleasen van een elektrische auto bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een heel mooi aanbod van 400 personen- en bedrijfsauto’s. Dit is een mooi aanbod en er zal ongetwijfeld jouw auto tussen zitten. Moet je shortlease auto onderhouden worden, dan regelen wij vervangend vervoeren en kunnen wij tegen een meerprijs de auto op locatie afleveren. Ook bieden wij de laagste prijsgarantie aan. Wil je een elektrische auto shortleasen bij ons en meer over de voordelen weten? Bekijk hier alle voordelen.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?