Shortlease Peugeot

Shortlease Peugeot 5008
Vanaf 1.039,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Peugeot 208
Vanaf 689,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Peugeot 5008
Vanaf 859,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Peugeot 108
Vanaf 409,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease Peugeot: omarm Franse klasse en charme

Peugeot is één van de bekendste Franse automerken. Niet voor niets rijden er in Nederland – en in de rest van Europa – veel Peugeots rond. Ervaar de Franse charme van dit merk zelf met de shortlease van één van de Peugeot-modellen in ons aanbod. Voor een periode van minimaal een maand maakt u kennis met uw favoriete auto van Franse makelij.

 

Shortleasen Peugeot voor ondernemers

 

In welk model Peugeot drukt u binnenkort de startknop in? De 208 is de populaire hatchback van dit merk. Maar misschien bent u als ondernemer wel meer in uw element met een bedrijfswagen zoals de Expert of Boxer? Beide modellen hebben een grote laadruimte, zodat u al uw werkmateriaal kwijt kunt. Wilt u graag duurzaam op pad? Kijk dan eens naar de hybride uitvoering van de Peugeot 3008 of de volledig elektrische e-208.

 

In het wagenpark van Shortleaseland vindt u een breed aanbod Peugeots. Wij helpen u graag om uw shortleasecontract af te stemmen op uw wensen en budget. 

 

Rijden in een Peugeot voor een vast bedrag per maand

 

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, bijvoorbeeld voor een opdracht op locatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het shortleasen van een Peugeot bij Shortleaseland. Naast een uitstekende service voor zakelijke rijders bieden wij de laagste prijsgarantie van Nederland. U betaalt daarom altijd een vast laag bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en pechhulp onderweg. En heeft u de Peugeot niet meer nodig, dan zegt u het contract eenvoudig op. Uiteraard is overstappen op een ander model ook mogelijk.  

 

Shortlease uw Peugeot bij Shortleaseland

 

Bent u op zoek naar een stadsauto, elektrische auto of bestelwagen van Peugeot? Kijk dan eens rond in ons online aanbod. Veel van onze auto’s staan startklaar en zijn binnen 48 uur leverbaar. Vaak rijdt u na het zetten van uw handtekening nog dezelfde dag rond in uw nieuwe leaseauto. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die bij uw bedrijf passen.

 

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?