Private lease zonder BKR-check en zonder BKR-registratie

Wil je liever niet dat het leasecontract wordt geregistreerd bij het BKR? Of wil je private leasen zonder BKR check? Bij Shortleaseland doen we geen BKR check en is het ook mogelijk om te private leasen zonder een BKR-registratie te ontvangen.

Private lease zonder BKR check

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt je financiële situatie beoordeeld voordat je een auto kunt gaan leasen. Dit wordt vaak gedaan aan de hand van een BKR check. Als je een negatieve BKR-registratie hebt, kan het in dat geval lastig zijn om een leasecontract af te sluiten. Bij Shortleaseland pakken we de beoordeling van jouw financiële situatie anders aan en doen we geen BKR check. Onze specialisten kijken niet naar een negatieve BKR-registratie uit het verleden, maar beoordelen zelf je huidige situatie. Wij vinden vertrouwen belangrijker dan de cijfers en geloven dat je namelijk zelf goed kunt inschatten of je aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen. Om deze reden kun je private leasen zonder BKR check bij Shortleaseland. Heb je een negatieve BKR-registratie? Lees hier meer over shortlease met negatieve BKR-registratie.

Private lease zonder BKR registratie

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt een nieuwe leaseovereenkomst geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), met als gevolg dat je in veel gevallen geen of minder nieuw krediet kunt afsluiten. Denk hierbij aan het aanvragen van een lening, het afsluiten van een hypotheek of het afsluiten van een telefoonabonnement. Dit komt omdat je met het leasen van een auto voor een lange termijn een financiële verplichting aangaat. Hierdoor wordt een private leasecontract gezien als een soort persoonlijke lening. Bij Shortleaseland is dit niet het geval – bij Shortleaseland kun je leasen zonder een BKR-registratie te krijgen. Dit omdat er aan een shortlease minder risico’s zijn verbonden dan aan een leasecontract voor de lange termijn.

In dit whitepaper

 • Wat is een BKR-registratie en wanneer krijg je een BKR-registratie?
 • Hoelang blijft een BKR-registratie zichtbaar?
 • Hoe kun je een BKR-registratie verwijderen?
 • Hoe werkt leasen met een negatieve BKR-registratie?
 • Welk bedrag wordt er geregistreerd bij het BKR in geval van leasen?
 • De voordelen van leasen met een negatieve BKR-registratie
hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "7639268", formId: "5ef99bf3-3f83-420c-a9fe-0f34afdfa68b" });
 • Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan bij Shortleaseland?

  Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een leaseovereenkomst aan voor een langere periode. Aangezien het bij shortleasen gaat om een overeenkomst voor een kortere periode, is dit bij shortlease niet het geval. Daarnaast is je contract na de afgesproken looptijd maandelijks opzegbaar. Hierdoor kun je per direct onder jouw betalingsverplichting uit wanneer je financiële situatie is veranderd of wanneer je de leaseauto niet meer nodig hebt en kun je een private lease zonder BKR-registratie afsluiten.

 • Wat is de contractduur bij private lease?

  Een private lease is bij Shortleaseland altijd voor een maximum van 12 maanden, ook wel een shortlease genoemd. Shortlease is een aantrekkelijk alternatief voor leasen of huren als je voor een kortere periode een personenauto nodig hebt. Shortleasen is een stuk flexibeler dan leasen voor de lange termijn en vaak ook goedkoper dan huren. Na de afgesproken looptijd van je contract is deze per maand opzegbaar.

Hoe werkt een BKR bij private lease?

Voor particulieren geldt in het algemeen dat een krediet van meer dan €250 die langer dan één maand loopt wordt geregistreerd bij het BKR. Daarnaast wordt ook geregistreerd of je op tijd betaalt of niet. Deze informatie kan vervolgens door bedrijven opgevraagd worden wanneer iemand een lening wilt aangaan. Aan de hand van deze gegevens kunnen bedrijven bepalen of een persoon een te zware financiële verplichting aangaat en of deze persoon dus een lening kan rkijgen of niet. Over het algemeen wordt een leaseovereenkomst die langer dan één maand loopt geregistreerd bij het BKR. Bij Shortleaseland kun je private leasen zonder BKR-registratie. Je wordt pas geregistreerd wanneer er sprake is van een betalingsachterstand.

Meest gekozen

Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 529 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 659 p.m

Bij Shortleaseland staat er altijd een ruime voorraad van personenauto’s en bedrijfswagens rijklaar. Je kiest het model waar je in wilt rijden en wij maken de contracten snel in orde. Binnen 24 uur kun je dan al rijden in jouw leaseauto.

Wil je private leasen zonder BKR check of -registratie? Of wil je graag advies voor jouw situatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

088-700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?