088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Laagste Prijsgarantie

ShortleaseLand is ervan overtuigd dat zij de scherpste prijzen aanbieden. Zo proberen wij niet alleen de meest flexibele, maar ook de goedkoopste te zijn in de autobranche. Wij garanderen daarom altijd de scherpste prijs voor uw leasecontract tot 18 maanden. Wilt u een contract afsluiten bij ShortleaseLand, maar blijkt een gelijkwaardig overeenkomst bij een andere aanbieder goedkoper te zijn? Dan ontvangt u €100-, korting op uw eerste betaling en passen wij uw maandbedrag aan. Voor meer informatie vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Wilt u een personenauto of bedrijfswagen leasen voor minimaal een maand? Kies dan voor Shortleaseland. Het is goedkoper dan huren en flexibeler dan leasen. Het is ideaal voor ondernemers die van 1 tot 12 maanden willen leasen. Mocht u als persoon een BKR registratie hebben, dan is leasen bij ons vaak toch mogelijk!

Wilt u het graag zien? Stuur ons uw offerte…

Wilt u gebruik maken van de laagste prijsgarantie? Stuurt u ons dan de offerte die u van uw leasemaatschappij ontvangen heeft en wij nemen direct contact met u op.

  Uw gegevens  Waar heeft u een offerte opgevraagd?  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details
  Open chat
  Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?