Een shortlease BMW bij Shortleaseland

Bij Shortleaseland kun je terecht voor een shortlease van een BMW. Wij zijn dé specialist op het gebied van de BMW shortlease. Wil je ook rondrijden in zo’n mooie BMW, maar wil je niet vastzitten aan een langdurig leasecontract? Dan biedt het shortleasen van een BMW bij ons alle flexibiliteit waar je naar op zoek bent. Eenmaal een shortlease contract bij ons afgesloten, rijd je in je geliefde BMW. Daarbij geniet je van alle voordelen van een shortlease contract. Na het afsluiten van het contract krijg je direct de sleutels. Wil je de auto afgeleverd krijgen op locatie, dan kan dat tegen een kleine meerprijs.

Voordelen van een shortlease BMW

De BMW is al jaren één van de populairste auto’s op de Nederlandse wegen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Dit geweldige automerk straalt één en al klasse uit en is een waar genot om in te rijden. Het is niet zomaar dat heel veel automobilisten kiezen om in een BMW te rijden. Het is een sportieve auto met sportieve prestaties. Daarnaast zijn BMW auto’s ook nog eens heel betrouwbaar en comfortabel. Het is genieten tijdens een ritje in een BMW. Dit maakt het perfect om dit type auto te shortleasen.

Waarom kiezen voor Shortleaseland?

Wil je meer weten over wat je allemaal kunt verwachten van Shortleaseland, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken alle mogelijkheden en kunnen je de voordelen vertellen van het afsluiten van een leasecontract. Shortlease is een flexibele vorm van leasen en je zit niet vast aan een langdurig contract. Zodoende mag je aan het eind van elke maand beslissen of je de auto wilt behouden of niet. Daarnaast bieden wij voor al onze personen- en bedrijfsauto’s de laagste prijsgarantie aan. Als dat niet mooi in de oren klinkt. Wil je meer informatie over wat wij doen, dan kun je ook onze over ons pagina bezoeken. Daar wordt het een en ander specifiek uitgelicht.

Meest gekozen

Elektrisch
Automaat

BMW iX3

SUV

€ 1.469 p.m
Automaat

BMW X3

SUV

€ 1.469 p.m
Hybride
Automaat

BMW X5

SUV

€ 2.619 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?