Shortlease zonder BKR-notering

Wilt u liever niet dat het leasecontract wordt opgenomen in uw BKR-registratie? Geen probleem, bij Shortleaseland is het mogelijk om een contract af te sluiten zonder dat u een negatieve BKR-registratie krijgt.

 

Bij de meeste leasemaatschappijen geldt dat u bij het afsluiten van een leaseovereenkomst geregistreerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)  Met als gevolg dat u in veel gevallen geen nieuw krediet kunt afsluiten. Denk hierbij aan het aanvragen van een lening, het afsluiten van een hypotheek of telefoonabonnement. Dit omdat u met het leasen van een auto voor langere termijn een financiële verplichting aangaat. Op die manier wordt een leasecontract gezien als een soort persoonlijke lening. Bij Shortleaseland is dit niet het geval. Met het afsluiten van een shortlease overeenkomst wordt er geen BKR-registratie gedaan. 

 

Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan bij Shortleaseland?

 

Bij de meeste leasemaatschappijen gaat u een reguliere leaseovereenkomst aan voor langere termijn. Bij shortlease is dit echter niet het geval. Na de looptijd van uw contract is het leasecontract per maand opzegbaar. Zodoende kunt u per direct onder uw betalingsverplichting uit wanneer uw financiële situatie veranderd is of u gewoonweg de leaseauto niet meer nodig heeft. 

 

Wat is de contractduur bij Shortlease?

 

Shortlease is een aantrekkelijk alternatief voor lease of huur als u voor een kortere periode een personenauto of bedrijfswagen nodig heeft. Denk hierbij aan een periode van minimaal één maand tot maximaal 18 maanden. Shortlease is daarmee flexibeler dan long lease en voordeliger dan huren. Na de looptijd van uw contract is het contract maandelijks opzegbaar.

 

Acceptatie Shortleaseland

 

Bij Shortleaseland is het dus mogelijk om zonder BKR-registratie een contract af te sluiten. Onze specialisten kijken daarnaast ook niet naar een negatieve BKR-registratie die u eventueel al heeft uit het verleden, maar beoordelen uw situatie zelf. Voor ons is vertrouwen belangrijker dan cijfers. Wij geloven namelijk dat u zelf goed kunt inschatten of u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen.

 

Overweegt u om een auto te shortleasen? Bekijk dan ons aanbod in personenauto’s of bedrijfswagens op de website. Hiermee krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van Shortleaseland. Heeft u vragen, of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. 

 

Shortlease zonder BKR
Shortlease Lexus ES
Vanaf 1.069,- p/mnd
Sedan
Automaat
excl. BTW
Shortlease Porsche Cayenne
Vanaf 3.519,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Mercedes Benz GLA
Vanaf 959,- p/mnd
Sedan
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Ford Fiesta
Vanaf 579,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?