Shortlease zonder BKR-check en zonder BKR-registratie

Wil je liever niet dat het leasecontract wordt geregistreerd bij het BKR? Of wil je shortleasen zonder BKR check? Geen probleem, bij Shortleaseland doen we geen BKR check en is het ook mogelijk om te shortleasen zonder een BKR-registratie te ontvangen.

Shortlease zonder BKR-check

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt je financiële situatie beoordeeld voordat je een auto kunt gaan leasen. Dit wordt vaak gedaan aan de hand van een BKR check. Als je een negatieve BKR-registratie hebt, kan het in dat geval lastig zijn om een leasecontract af te sluiten. Bij Shortleaseland pakken we de beoordeling van jouw financiële situatie anders aan en doen we geen BKR check. Onze specialisten kijken niet naar een negatieve BKR-registratie uit het verleden, maar beoordelen zelf je huidige situatie. Wij vinden vertrouwen belangrijker dan de cijfers en geloven dat je namelijk zelf goed kunt inschatten of je aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen. Om deze reden kun je shortleasen zonder BKR check bij Shortleaseland. Heb je een negatieve BKR-registratie? Lees hier meer over shortlease met negatieve BKR-registratie.

Shortlease zonder BKR-registratie te krijgen

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt een nieuwe leaseovereenkomst geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), met als gevolg dat je in veel gevallen geen of minder nieuw krediet kunt afsluiten. Denk hierbij aan het aanvragen van een lening, het afsluiten van een hypotheek of het afsluiten van een telefoonabonnement. Dit komt omdat je met het leasen van een auto voor een lange termijn een financiële verplichting aangaat. Hierdoor wordt een leasecontract gezien als een soort persoonlijke lening. Bij Shortleaseland is dit niet het geval – bij Shortleaseland kun je leasen zonder een BKR-registratie te krijgen. Dit omdat er aan een shortlease minder risico’s zijn verbonden dan een leasecontract voor de lange termijn.

In dit whitepaper

 • Wat is een BKR-registratie en wanneer krijg je een BKR-registratie?
 • Hoelang blijft een BKR-registratie zichtbaar?
 • Hoe kun je een BKR-registratie verwijderen?
 • Hoe werkt leasen met een negatieve BKR-registratie?
 • Welk bedrag wordt er geregistreerd bij het BKR in geval van leasen?
 • De voordelen van leasen met een negatieve BKR-registratie
 • Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan bij Shortleaseland?

  Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een leaseovereenkomst aan voor een langere periode. Aangezien het bij shortleasen gaat om een overeenkomst voor een kortere periode, is dit bij shortlease niet het geval. Daarnaast is je contract na de afgesproken looptijd maandelijks opzegbaar. Hierdoor kun je per direct onder jouw betalingsverplichting uit wanneer je financiële situatie is veranderd of wanneer je de leaseauto niet meer nodig hebt en kun je een shortlease zonder BKR-registratie afsluiten. 

 • Wat is de contractduur bij shortlease?

  Shortlease is een aantrekkelijk alternatief voor leasen of huren als je voor een kortere periode een personenauto of bedrijfswagen nodig hebt. Bij Shortleaseland is het mogelijk om een contract af te sluiten voor een periode van minimaal één maand en maximaal 24 maanden. Hiermee is shortleasen een stuk flexibeler dan leasen voor de lange termijn en vaak ook goedkoper dan huren. Na de afgesproken looptijd van je contract is deze per maand opzegbaar.

Meest gekozen

Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 709 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 579 p.m

Overweeg je om een auto of bedrijfswagen te shortleasen? Bekijk dan ons volledige aanbod op de website. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden bij Shortleaseland. Zou je graag advies willen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder op weg. 

088-700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?