Auto leasen met BKR
Auto leasen met BKR

Auto leasen met BKR

Een BKR registratie is iets waar veel mensen tegenaan hikken wanneer zij een auto willen gaan leasen. Een negatieve BKR registratie heeft tot gevolg dat u in veel gevallen geen nieuw krediet of leasecontract kunt aanvragen. Bij Shortleaseland hoeft een BKR registratie geen belemmering te zijn om te leasen. Dit maakt het leasen van een auto of bedrijfswagen veel gemakkelijker! 

Wat is een BKR registratie?

Maar wat is nu een BKR registratie? Zodra u een nieuwe lening wilt afsluiten dan wilt een bank of andere kredietverstrekker weten of u nog andere leningen hebt. Dit wordt nagekeken bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). 

Bij het Bureau Kredietregistratie wordt een overzicht aangemaakt van alle leningen die u bent aangegaan. Ook wordt er bijgehouden of u de leningen die u heeft afgesloten op tijd betaalt. Zo kunnen kredietverstrekkers beter inschatten of u de nieuwe lening wel kunt betalen. 

Leasen met een negatieve BKR registratie bij Shortleaseland. 

Wilt u graag een auto leasen maar heeft u een negatieve BKR registratie? Bij Shortleaseland beoordelen we u niet op een negatieve BKR registratie. Wij beoordelen uw situatie zelf. Hierbij komt er geen extern bureau of kredietverstrekker te pas.


Onze ervaring leert dat 80% van de klanten met een negatieve BKR registratie alsnog een auto bij ons kan leasen. Omdat u bij ons een auto kunt leasen in de vorm van een shortlease contract zitten er veel minder risico’s aan verbonden. Dit maakt het zowel voor u als voor ons gemakkelijker om een contract af te sluiten. 

Wat houdt een shortlease contract in?

Onze shortlease contracten zijn flexibeler dan de meeste andere leasevormen, waar vaak sprake is van lange termijn contracten. U kunt een shortlease contract aangaan voor zowel personenauto’s als ook voor bedrijfswagens  afhankelijk van uw eigen behoefte. De contractduur bij Shortleaseland is minimaal een maand. Na de afgesproken leasetermijn is het leasecontract maandelijks opzegbaar. 

Heeft u interesse in shortlease?

Wilt u meer weten over de voordelen van een shortlease contract bij Shortleaseland? 

Neem dan gerust contact met ons op via mail: info@shortleaseland.nl of telefonisch via: 088 – 700 1888.

 

 

Categorieën
Shortlease Opel Vivaro-e
Shortlease Opel Vivaro-e
Vanaf 905,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
excl. BTW
Shortlease Audi A1
Shortlease Audi A1
Vanaf 749,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?