Een bedrijfsauto leasen met BKR-registratie
Een bedrijfsauto leasen met BKR-registratie

Een bedrijfsauto leasen met BKR-registratie

Wat is een BKR-registratie?

Wanneer u een lening aangaat wordt dat geregistreerd bij het BKR. Wilt u een nieuwe lening afsluiten, dan kunnen bedrijven bij stichting BKR zien of u al meerdere leningen hebt lopen en of u op tijd betaalt. Je hebt een BKR-registratie al snel te pakken, bijvoorbeeld als u een telefoonabonnement hebt waarbij u uw telefoon ook iedere maand afbetaalt. 

 

In principe hoeft een BKR-registratie geen problemen op te leveren. Betaalt u netjes op tijd, dan is de registratie positief. Bedrijven kunnen dan ervan uit gaan dat u zich aan uw afspraken houdt. Een BKR is dus niet per se erg, zolang te zien is dat u op tijd betaalt. 

Wat is een negatieve BKR-registratie?

Lukt het langere tijd niet om aan je financiële verplichtingen te voldoen, dan kan een negatieve BKR-registratie volgen. Dat is iets vervelender. Een negatieve BKR kan in sommige gevallen bijvoorbeeld gevolgen hebben op het aanvragen van een nieuwe lening. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een nieuwe hypotheek. Deze registratie blijft maar liefst vijf jaar staan.

Is een bedrijfsauto leasen met een BKR-codering mogelijk?

Bij Shortleaseland beoordelen we u niet op een negatieve BKR-registratie. Wij beoordelen uw situatie zelf. Hierbij komt er geen extern bureau of kredietverstrekker te pas. Wij kijken naar verschillende factoren, niet alleen naar de BKR-codering. Onze ervaring leert dat 80% van onze klanten met een negatieve BKR-registratie alsnog een bedrijfsauto kan leasen. Omdat u een bedrijfsauto kunt leasen in de vorm van shortlease zitten er veel minder risico’s aan verbonden. 

 

Zakelijk lease met negatieve BKR is dus zeker mogelijk bij Shortleaseland. Wij zien u als persoon, niet als een nummer. Wij zullen uw aanvraag voor zakelijke shortlease persoonlijk behandelen en kijken naar uw huidige situatie. Dit doen wij niet op basis van alleen cijfers, maar op basis van vertrouwen.

 

Wat houdt shortlease in?

Onze shortlease contracten zijn flexibeler dan de meeste andere leasevormen, waar vaak sprake is van lange termijn contracten. U kunt een bedrijfsauto bij ons leasen op basis van een shortlease contract. De contractduur bij Shortleaseland is minimaal een maand. Na de afgesproken leasetermijn is het leasecontract maandelijks opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen. Dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor u als ondernemer. Ook kunt u het leasecontract gemakkelijk bij ons aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld een grotere voertuig of liever downgraden naar een kleinere bedrijfsauto? Ook dit is allemaal mogelijk met een shortleasecontract. 

Bedrijfsauto leasen?

Heeft u interesse in zakelijk lease? Wil je alle voordelen van een nieuwe bedrijfsauto, maar niks van de zorgen? Ontdek dan ons volledig aanbod of stel direct een vraag aan een van onze specialisten en neem direct contact met ons op.

Categorieën
Shortlease Audi Q4 e-tron
Shortlease Audi Q4 e-tron
Vanaf 1.519,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Skoda Kamiq
Shortlease Skoda Kamiq
Vanaf 659,- p/mnd
SUV
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?