Shortlease met BKR
Shortlease met BKR

Shortlease met BKR

Als u als ondernemer geïnteresseerd bent in het shortleasen van een auto, zal u al snel ondervinden dat het niet zo eenvoudig is om een dergelijk contract af te sluiten als dat u wellicht van tevoren dacht. Heeft u een BKR- notering, dan zullen veel shortlease maatschappijen uw kredietwaardigheid willen checken. Is deze niet positief, dan is de kans groot dat u niet wordt geaccepteerd als klant.
Gelukkig wil ShortleaseLand wel graag met u in gesprek gaan!

BUREAU KREDIET REGISTRATIE

Het Bureau Krediet Registratie registreert alle leningen die u afsluit. Geldverstrekkers kunnen in dit bestand zien wie een lening heeft, maar ook wie betalingsproblemen ondervindt. Een BKR- toetsing kan niet zomaar worden uitgevoerd, maar daar moet u toestemming voor geven. Aan de andere kant zijn bedrijven die leningen verstrekken verplicht dit te melden bij BKR. Deze recht en plicht zorgen ervoor dat organisaties zich kúnnen indekken tegen mogelijke wanbetalers.

WAAROM?

Met een BKR- toetsing kunnen ook leasemaatschappijen controleren of u een BKR- notering heeft. Organisaties mogen dus niet zomaar een BKR- toetsing uitvoeren voordat ze u een leasecontract aanbieden, maar daar moet u eerst toestemming voor geven. Het geven van toestemming hiervoor is echter vaak wel een vereiste om een shortlease contract af te kunnen sluiten, waardoor het voor sommige ondernemers onmogelijk wordt een dergelijk contract af te sluiten.

GEEN BKR- TOETSING BIJ SHORTLEASELAND

Heeft u een BKR- notering en wilt u toch graag een shortlease auto rijden? Dan hoeft dat geen probleem te zijn bij ShortleaseLand. Wij doen nooit een BKR- toetsing en u bent van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen met BKR- registratie. Alvorens u een leasecontract afsluit, zet uw financiën dan eerst goed op een rijtje. Ga geen shortlease contract met ons aan, als u niet zeker bent dat u de maandelijkse kosten kunt betalen.

BKR BESCHERMT U

BKR beschermt banken en kredietverstrekkers, doordat ze op die manier inzicht kunnen krijgen in uw financiële situatie en of u betalingsproblemen heeft. Daartegenover is het ook een manier om u als consument te beschermen, zodat u niet nog verder in de problemen kan komen. Wij gaan ervan uit dat u uw eigen financiële situatie het beste kent en laten nooit een BKR- toetsing uitvoeren door externe kredietbeoordelaars. Wij zijn van mening dat zij namelijk te makkelijk een negatief leaseadvies geven. Als blijkt dat het toch geen verstandige keuze is geweest om een shortlease auto te rijden, dan kunt u profiteren van het feit dat contracten zeer flexibel zijn en maandelijks opzegbaar. Zo zit u nooit onnodig lang aan een contract vast.

Categorieën
Shortlease Nissan Leaf
Shortlease Nissan Leaf
Vanaf 559,- p/mnd
Hatchback
Automaat
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e personenbus
Shortlease Opel Vivaro-e personenbus
Vanaf 1.009,- p/mnd
Personenbus
Automaat
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?