5 redenen waarom je een bedrijfswagen van Volkswagen moet rijden
5 redenen waarom je een bedrijfswagen van Volkswagen moet rijden

5 redenen waarom je een bedrijfswagen van Volkswagen moet rijden

Volkswagen is één van de bekendste automerken wereldwijd die actief is op zowel het gebied van personen- als bedrijfswagens. De afgelopen jaren is er veel innovatie toegepast op de bedrijfswagens bij Volkswagen. Bij Shortleaseland beschrijven we vijf redenen waarom een Volkswagen bestelbus bij jouw op de oprit moet staan.

1.       Ruime bedrijfswagens

De bedrijfswagens bij Volkswagen bestaan uit de Caddy, Transporter en Crafter. Hierbij is de Caddy de kleinste uitvoering waarbij u tot wel 700 kilo kwijt kunt in de laadruimte. De afmetingen van de laadruimte is 178cm lang, 155cm breed en 124cm hoog. Ook is er de Caddy maxi, dit is de verlengde versie en heeft hierbij een laadruimte met een lengte van 225cm. Als we groter gaan kijken komen we uit op de Transporter. Met een standaard laadruimte van 257cm lang, 169cm breed en 141cm hoog is deze bedrijfswagen top voor de echte klusser. Met een laadruimte die maar liefst 1400 kilo kan dragen is het ook geschikt voor zwaar vervoer van goederen. Heeft u een bedrijfswagen nodig die nog groter en zwaarder vervoer aan kan, dan is de Crafter perfect voor jou. Een standaard laadruimte heeft een lengte van 345cm, 152cm breed en 160cm hoog. Met deze Crafter kunt u maar liefst 3100 kilo in de laadruimte kwijt.

2.       Luxe bedrijfswagens

Naast dat de ruimte perfect is, zijn er genoeg andere redenen om een bedrijfswagen van Volkswagen te rijden. Alle bussen van Volkswagen zijn voorzien van luxe opties, denk hierbij aan Apple Carplay of het strakke interieur. Het digitaal dashboard is momenteel op hetzelfde niveau in technologie en luxe  als die van de nieuwste personenauto’s. Ook een multifunctioneel stuur behoort tot de standaard opties. De verlichting aan de buitenkant is voorzien van ledverlichting en de buitenkant in zijn geheel ziet er strak uit. Kortom alle bedrijfswagens zijn rijk uitgerust en zien er ook nog eens goed uit van buiten.

3.        Betaalbaar

Met al de luxe die deze bedrijfswagens hebben, zijn ze nog steeds betaalbaar voor iedereen. Het is natuurlijk mogelijk om deze bedrijfswagens te leasen. Als we kijken naar de leaseprijzen dan begint de Caddy vanaf €729. De grotere variant, de Transporter, is beschikbaar voor een vanaf prijs van €749 per maand. Als we kijken naar de Crafter, de grootste bedrijfswagen van Volkswagen, dan is de vanaf prijs €839 per maand. Mocht u interesse hebben in deze prachtige wagen dan kunt u ons aanbod bekijken op onze website.

4.       Nieuwste functies

De nieuwe modellen bussen van Volkswagen zijn voorzien van veel verschillende functies. Zo zijn alle nieuwe bedrijfswagens van Volkswagen voorzien van Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert, Lane Assist, Park Assist en Trailer Assist. De perfecte functies bij het gebruik van een bedrijfswagen.

5.       Uitstraling

Naast dat de bedrijfswagens van Volkswagen als standaard uitvoering er al goed uitzien, zijn ze ook nog is goed om te stylen. Zo zijn er veel verschillende onderdelen die toegepast kunnen worden om de auto nog sportiever eruit te kunnen laten zien. Denk hierbij aan Sideskirts, grotere velgen, spoilers, uitlaatsystemen en Bullbars.

Dus mocht u opzoek zijn naar een bedrijfswagen die comfortabel, functioneel, ruim en ook nog eens sportief is, dan is een Volkswagen de perfecte keuze.

Categorieën
Shortlease Volkswagen T-Cross
Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 919,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Kia e-Niro
Shortlease Kia e-Niro
Vanaf 1.089,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Leasen zonder BKR registratie

Leasen zonder BKR registratie

Johanna van Veldhoven
12 januari 2022
Bij de meeste leasemaatschappijen word je leaseovereenkomst als lening geregistreerd bij het BKR, waardoor je mogelijkheden om vreemd...
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?