Vakantieauto huren bij Shortleaseland
Vakantieauto huren bij Shortleaseland

Vakantieauto huren bij Shortleaseland

Gaat u die heerlijke roadtrip door Italië doen, de vakantie binnen Nederland vieren of bent u van plan om een wijntour te doen door Frankrijk?
Voor alle soorten vakanties kunt u bij Shortleaseland een geschikte auto vinden.

Door de voorraad van ongeveer 400 personen- en bedrijfswagens, zit er altijd een model tussen die aansluit bij uw wensen en eisen voor de ultieme vakantie.

Zo kunt u kiezen voor een 9-persoonsbus om een groep mee te vervoeren, een handige compacte auto om de stedentrips mee te doen of juist voor de perfecte familieauto gaan.

Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om al vanaf 1 maand te leasen, zo heeft u alle tijd om de ultieme plekjes binnen Europa te vinden met uw leaseauto.

Door het gemakkelijke- en unieke proces van Shortleaseland rijdt u vaak al binnen 48 uur. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder.

1. Vraag online vrijblijvend een offerte aan.

2. Onze adviseurs nemen binnen 30 minuten contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

3. Is de offerte interessant voor u? U ontvangt een digitale overeenkomst, wat betekend dat u met een handtekening via uw telefoon al akkoord kan geven.

4. We sturen u de factuur op en gaan de auto voor u plannen. De auto wordt nagekeken en er wordt een afspraak gemaakt voor de levering.

5. Dit alles is vaak al binnen 1 dag geregeld, zo kunt u morgen nog wegrijden met uw vakantieauto.

U gaat altijd onbezorgd op pad. In de all-inclusive contracten van Shortleaseland zitten alle verzekeringen en 24/7 pechhulp in Europa. Door het idee van shortlease is het mogelijk om een auto al vanaf 30 dagen te huren. Zonder extra gedoe levert u de auto na die 30 dagen gewoon weer in.

Categorieën
Shortlease Opel Combo L1
Shortlease Opel Combo L1
Vanaf 419,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Grandland X
Shortlease Opel Grandland X
Vanaf 1.069,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Leasen zonder BKR registratie

Leasen zonder BKR registratie

Johanna van Veldhoven
12 januari 2022
Bij de meeste leasemaatschappijen word je leaseovereenkomst als lening geregistreerd bij het BKR, waardoor je mogelijkheden om vreemd...